![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#11 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O co Wam chodzi? Dlaczego na mnie naskakujecie (głównie Patrix)?
Mówicie, że my (w domyśle - użytkownicy iPhone'a) jesteśmy fanatykami, a to Wy fanatycznie na nas naskakujecie i próbujecie nas na siłę przekonać, że wydaliśmy za dużo pieniędzy na jakieś - według Was - gów**. Widziałem cenę, gdy zamawiałem telefon, nikt mi go nie wcisnął, ani nie kazał kupować. Wcześniej miałem poprzednią generację, więc nie kupowałem w ciemno. Jestem zadowolonym użytkownikiem, dostałem nówkę HTC do zabawy (jeszcze z folią na ekranie ;-) ) i obiektywnie opisałem wszystkie wady i zalety. Sam OS to bardzo dobry klon systemu iPhone'owego, widać, że twórcy się na nim wzorowali. @Matefusz - Apple udostępnił AppStore z dużą ilością darmowego oprogramowania, poza tym jest też dużo darmowego oprogramowania po JailBreaku, wtedy te programy nie mają nic wspólnego z Apple'em i jego polityką. Może najpierw warto się zapoznać z tym, na co się naskakuje? Ja miałem "namacalną" możliwość pobawienia się wyżej wspomnianym HTC, więc dokładnie wiem o czym mówię, Wy najwidoczniej nie za bardzo... |
![]() |
![]() |
Tagi |
mobile |
|
|