![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|
#2776 | |
|
Guru
Data rejestracji: 10.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
a tak to wszystko na jak na tacy
|
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2777 |
|
Forumator
Data rejestracji: 11.09.2006
![]() ![]() |
Fajny tag do tego tematu jest wyświetlany "ajfonsrajfon"
|
|
|
|
|
|
#2778 | ||
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
A telefon.. coraz bardziej mi się podoba ![]() Cytat:
Jak możesz, to napisz, ile mniej więcej trzyma bateria (i przy jakim użytkowaniu), a jakbyś miał jakieś przykładowe fotki, to też byłbym wdzięczny za pokazanie. Czytałem, że pod względem jakości zdjęć radzi sobie całkiem nieźle. Na Wi-Fi w sumie nawet nie zwróciłem uwagi, ale to też ważna funkcja. Są na ten system programy, które umożliwiają bezpłatne rozmowy?
neverending path to perfection.. Ostatnio zmieniany przez joujoujou : 02.08.2010 o godz. 23:36 Powód: EDYTUJ NIE GRYZIE!!! |
||
|
|
|
|
|
#2779 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Od jakiegos czasu = od tygodnia. Wiem, sledze to. Chodzilo mi o to raczej o to ze nigdy nie bylo tak prostej metody - nie trzeba nic sciagac, nie trzeba podpinac do komputera itd. Wchodzimy i mamy. Jak to mowi Steve - "It's very, VERY simple..." ;-)!
|
|
|
|
|
|
#2780 | |
|
Iniemamocny
Data rejestracji: 01.09.2004
Cytat:
Telefon mam od miesiąca,sporo rozmów dziennie, ok 6,5 godziny wychodzących i ok tyle samo przychodzących w tym okresie - bateria wytrzymuje średnio 4 -5 dni. Zdjęcia wychodzą dobre drukowane na papierze foto format 15x10 nie widać różnicy czy zdjęcie robione telefonem czy aparatem fotograficznym. Filmiki nagrywa w formacie mp4 /1280x720/, odtwarza różne formaty video nawet mkv /sprawdzone/, po wgraniu odpowiedniego playera /NapiPlayer/ odtwarza napisy w filmie. Odtwarzacz audio więcej jak dobry.Wi-Fi działa sprawnie tam gdzie jest darmowy dostęp do internetu łączy bez problemów, przeglądanie stron internetowych w miarę szybkie,możliwość powiększania stron/ zoom/.Testowałem na telefonie grę NFS Shift- działa rewelacyjne obraz jest super. W sklepie samsung Apps sporo darmowych aplikacji i wciąz dochodzą nowe. Czy są programy umożliwiające bezpłatne rozmowy to nie wiem. Dodam jeszcze że ekran wyświetlający super amoled jest naprawdę super. Oczywiście jest to tylko moja opinia o tym telefonie - każdy widzi inaczej.Edit: Jak coś jeszcze odkryję w tym telefonie to dam znać.
Ostatnio zmieniany przez adax : 03.08.2010 o godz. 14:38 |
|
|
|
|
|
|
#2781 | |
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Wyobraź sobie, że ktoś tworzy exploita na lukę w iOS(safari, pdfy wtw) i wstrzykuje taki kod na często oglądaną stronę przez iPhony Możesz sobie wyciągnąć, kontakty, smsy ba możesz zrobić z telefonem co tylko chcesz. No ale nie dziwmy się w końcu Apple zajmuje pierwsze miejsce pod względem najbardziej dziurawej firmy ;-0 Dalej uważasz, że to takie cool?
|
|
|
|
#2782 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() W takim razie bliżej się telefon zainteresuję. A te 4-5 dni to przy ilu rozmowach dziennie? Bo wynika, że 6,5 godziny, ale chyba raczej nie..
|
|
|
|
#2783 |
|
Iniemamocny
Data rejestracji: 01.09.2004
te 6,5 godziny wychodzących rozmów to przez ok 30 dni.
ilości rozmów dziennie nie liczyłem, ale do tego dochodzi internet ,zdjęcia , jakaś gierka z nudów i czasem muza w wolnej chwili.
Ostatnio zmieniany przez adax : 03.08.2010 o godz. 18:16 |
|
|
|
|
|
#2784 |
|
the one
CDRinfo VIP
To by brzmiało rozsądniej. Zmyliło mnie to, że sporo (6,5 godziny na miesiąc to w sumie nie tak dużo). Ale generalnie przy moim użytkowaniu powinnna bateria na tydzień starczyć, a to w zupełności mnie satysfakcjonuje.
|
|
|
#2785 | |
|
Get a Mac!
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#2786 |
|
Get a Mac!
Edit : W Cydii pojawil sie PDF Warner - cos w sam raz dla paranoikow ;-)!
|
|
|
|
|
|
#2787 | |
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Przestępca może zmusić telefony aby wykonywały połączenia na numery o podwyższonej płatności, może przechwycić dane do kont pocztowych (jeśli się używa klienta poczty w srajfonie), czytania smsów. Może się posunąć dalej i wszystkim z listy kontaktów wysłać linka w smsie do zainfekowanej strony.Dwa tygodnie temu na YouTube można było wykonać atak XSS i wstrzyknąć dowolny kod w komentarzu. Wyobraź sobie, że ktoś tworzy bota który pod popularniejszymi klipami wstawia takiego exploita. Pół roku temu albo więcej podobny problem miał pajacyk.pl. Przez długi czas strona była zainfekowana szkodliwym oprogramowaniem i zarażała osoby, które wchodziły. Osoby nawet nie były świadome zagrożenia!
XMPP: andrzej(at)czerniak.info.pl Ostatnio zmieniany przez andy : 04.08.2010 o godz. 11:19 |
|
|
|
|
|
|
#2788 | |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#2789 |
|
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mój brat kupił Omnię Lite
![]() Telefon bardzo fajny. Mały, dobrze łapie sygnał (i można go trzymac jak sie chce ).WM6.5 jest dużo bardziej przyjazny palcom niż 6.0, choć ciężko mi sie było przyzwyczaić. Chciałbym jednak poruszyć inną kwestię - wydajności. Od lat wszyscy uparcie twierdzą, bazując zazwyczaj na benchmarku TCPMP, że królami wydajności są procesory Marvell PXA. Otóż w moim gsmarcie jest chwalony PXA270@520Mhz, podkręcalny do 624Mhz. I musze przyznać, że procesor Samsung 1164 z Omnii Lite jest ok 2x szybszy .Może nie w odtwarzaniu filmów (choć moze też, nie sprawdzałem), ale w normalnych zastosowaniach (np pakowanie ZIP). Takiej wydajności sie nie spodziewałem, zwłaszcza w tej cenie . Wszystkim narzekaczom, że Lite jest wolniejsza od pierwszej Omnii radze sprawe przemyśleć. PXA312 z Omnii z tego co wiem nie jest 2x szybszy od mojego. |
|
|
|
|
|
#2790 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeszcze sie nie ubrał a juz nawalił na forum 10 wierszy ...
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| mobile |
|
|