![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#2791 |
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ty moze napij sie lepiej dzisiaj jakies kawy
![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2793 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie jest od apple wiec jest brzydki
nie jest od apple wiec nie ma applowego systemu nie jest od apple wiec jest zle wykonany nie jest od apple wiec jest niefunkcjonalny nie jest od apple wiec jest cool i trendi nie jest od apple wiec jest zly w interesach nie jest od apple wiec jest sprzeczny z idea jobsa jest be cos pominalem?
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#2794 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W sumie nie, ale małą poprawkę bym naniósł
![]() - nie jest od apple wiec *nie* jest cool i trendi
![]() |
#2795 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
@Demek świetna ironia
![]() Wracając do HTC Desire HD to wygląda na następce HTC HD2, który też miał taki ogromniasty wyświetlacz. Tym razem zamiast WinMo zastosowano Androida. Jeśli całość będzie stabilna oraz dobra jakościowo to kto wie czy nie przyćmi innych smartfonów.
![]() |
#2796 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mam galaxy gt-i9000 - jednym słowem musze jeszcze załapac wtf in Android, ale jest juz dobrze
swype - wymiata no tylko bateria trzyma mi jeden dzień, ale mam jeszcze okres "dzieciństwa telefonicznego" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2797 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
@patrix
cholerka pomylilem sie ![]()
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#2798 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
Android jest fajny, ale jednej rzeczy nie rozumiem.
Dlaczego nie ma wideo rozmów? Ja wiem, że z tego sie codziennie nie korzysta, ale nie do pomyślenia jest, aby w sprzętach tej klasy tego nie było. Tym bardziej że cena rozmowy zwykłej i video jest taka sama (czyli na przykład ja w "stanie darmowym" mam to aktualnie za darmo ![]() Ktoś z telefonem UMTS za złotówkę próbuje do nas zadzwonić i co? Nasz wypasiony Android za prawie 2000zł nie ma drugiej kamerki ![]() ![]() A ja głupi myślałem, że każdy telefon 3G ma video rozmowy ![]() ![]() Nie wiem czym google sie kierowało, bo podejrzewam że to nie zmowa producentów telefonów, a wina systemu. Każdy telefon 3G z WM to ma, nawet Omnia Lite za 599zł, nawet stare 2 letnie sprzęty. I porządną nawigację a nie jakieś Google Mapy z internetu ![]() Dlatego na razie jeszcze wg mnie iPhone<Android<WM6. Automapa ma być na iPhone, sporo te sprzęty zyskają w moich oczach. Na Androida z pewnością też kiedyś będzie. PS. Wczoraj padła mi na serwerze baza SQLite. Próbowałem ściągnąć programy na PC i ją naprawić, niestety albo płatne albo nie bardzo chciały działać. Ściągnąłem więc program na PocketPC i naprawiłem telefonem.... ![]() I nawet nic rootować nie musiałem, nie po to mam telefon żeby sie użerać z nim i jego producentem. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 10.08.2010 o godz. 09:56 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2799 | ||
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jeśli TT będzie pod androida to się znów skuszę - pod WM, był super |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2800 |
Jukebox Hero
Ma? To czemu w specyfikacji nigdzie o tym nic nie ma? Ani w żadnej recenzji...
W żadnym telefonie jaki sprawdzałem. I nie ma drugiej kamerki. Chyba że to jest juz tak naturalne, że nawet o tym nie wspominają ![]() No ale jeżeli rzeczywiście ma, to zwracam honor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2801 | |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Cytat:
![]() działa testowałem ![]() ale co tam, żadnych sporów o wyższości świąt bożego narodzenia nad świętami wielkiej nocy ![]() zmieniłem fona i jestem zadowolony Ostatnio zmieniany przez icemac : 10.08.2010 o godz. 10:14 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2802 |
Jukebox Hero
OK już wiem
Mają : - i9000 - HTC Legend - Motorola Droid, - HTC Google One - ERA G1 lecz... http://www.mgsm.pl/pl/katalog/samsung/gti5700/ http://www.mgsm.pl/pl/katalog/htc/desire/ http://www.mgsm.pl/pl/katalog/htc/hero/ http://www.mgsm.pl/pl/katalog/htc/magic/ http://www.mgsm.pl/pl/katalog/htc/wildfire/ lecz tutaj producenci zrobili coś dziwnego...Galaxy Lite jest tani OK. (ale Omnia Lite też jest tania i ma).. Ale Desire? Myśle że te 10zł do ceny mogli juz dodać. PS. Po przeczytaniu komentarzy pod telefonami mozna sie załamać. Najbardziej mi sie podobało "Polecam bo ma procesor Qualcomm według mnie lepszy od ARM". ![]() Ostatnio zmieniany przez sobrus : 10.08.2010 o godz. 11:06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2803 | |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2804 |
Jukebox Hero
I właśnie jej brak w większości popularnych modeli mnie bardzo dziwi.
Te, które mają to drogie modele. Tak jak napisałem dla mnie robienie telefonu UMTS bez drugiej kamerki to bezsens. W kwestii zwykłych rozmów nic więcej niż GSM nie daje. Nawet SMS dalej mają śmieszne 160 znaków ![]() W przypadku Windows Mobile obecność kamerki jest czymś naturalnym, jak jej nie ma - nie ma raczej też 3G. I nie rozumiem czemu smartfony z Androidem są tak kaleczone przez tych samych producentów, którzy w najtańszych WM montują kamerki? Chyba za bardzo posuneli sie w kopiowaniu rozwiązań z iPhone ![]() Szczerze mówiąc to jeżeli zabierzemy video rozmowy, EDGE z pierwszego iPhone jest całkiem niezłym pomysłem. 20-25kB/s które mój telefon osiąga w tyb trybie jest całkiem wystarczające, a pobór mocy znacznie mniejszy. I większy zasięg.... Ostatnio zmieniany przez sobrus : 10.08.2010 o godz. 14:36 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2805 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://allegro.pl/item1172286350_pro...08_stereo.html - czy taki czytnik ebooków jest coś wart ? jak myślicie ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
mobile |
|
|