![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#2806 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...bym sie bal za te kwote :-P.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2807 | |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Jeśli chodzi o tani sprzęt stamtąd to nie polecam. Kolega sobie kupił podróbę telefonu Nokii (przynajmniej jest podobny do pewnego modelu - troche nie rozumiałem tedo zakupu no ale dobra), system - imitacja symbiana - nawet javy nie ma, ekran - dotykowy, kolory koszmarne, kąty widzenia - tylko jeden kąt ! Każdy inny kąt to wyblakły obraz lub jego negatyw. Co do tego czytnika, rozdzielczość tego ekranu jest malutka, czcionki szeryfowe pewnie będą ok ale co do innych nie byłbym taki pewien (popatrz na LCD co się dzieje bez ustawienia cleartype), spodziewałbym się też podobnych kątów widzenia czyli praktycznie żadnego, raz będziesz mieć czarny text na białym tle a raz negatyw ![]() TO jest na 200% podróba czegoś tam. Podróbki są bee. Masz przykład podróba iPada: http://allegro.pl/item1172286247_xro...ok_nowosc.html Co najlepsze też jest w ofercie tego gościa ! Moim zdaniem zwykła tania ramka do zdjęć z Vobisu będzie mieć lepszą jakość xD
amiga500site Ostatnio zmieniany przez Patrix : 10.08.2010 o godz. 23:23 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2808 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja myślę, że powinieneś kupić i zrobić test na forum
![]() ----- EDIT Ten sprzedawca w ogóle ma 'fajne' rzeczy ![]() - "IPhone" za 109 zł: http://allegro.pl/item1172286144_sci...b_telefon.html - "Sony PSP" za 189: http://allegro.pl/item1172286233_rx8..._3_aparat.html - "Nokia N97" za 149: http://allegro.pl/item1172286145_tel...ega_rabat.html To tak na szybko. Pewnie jest tego więcej. I tak, jak patrzę, to dużo ludzi to kupuje.. Chyba raz na jakiś czas kupię taki wynalazek i przetestuję. Z czystej ciekawości ![]()
neverending path to perfection.. Ostatnio zmieniany przez andrzejj9 : 11.08.2010 o godz. 08:38 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2809 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prawie mi sie spodobał tablet androida.
Ale jak zobaczyłem PSP, z grami NES, to wole omijać tego gościa z daleka. Nie wiedziałem że Heroes IV jest na NES ![]() I ten aparat 1Mpix.... A ten "Android" pewnie z Androidem ma wspólny wygląd pulpitu. iPhone ma "Aparat fotograficzny o rozdzielczości 2 mpx (640 x 480)". OMG. Wiecie z chęcią przetestowałbym coś z tych SCIPHONE, APHONE i NOKLA. Ludzie to nawet używają i są zadowoleni (oczywiście jako telefon nie smartphone). Niestety nie stac mnie by kupić takie coś do testów i wyrzucenia ![]() Już jest!!!! najnowszy aPhone 4G ![]() http://allegro.pl/item1169676587_naj...u_tv_java.html Ma nawet wbudowany telewizor jak niektóre gsmarty ![]() Telefon dla aktywnych, czas czuwania jest mniejszy niż czas rozmów ![]() ![]() I pewnie można go trzymać jak sie chce ![]() ![]() ![]() O rany ala masakra. Jak można kupić takie gówno za 400zł (są modele za 499!) jak za 599 można mieć nową Omnię Lite, która jest po prostu świetna. ![]() ![]() ![]() *obrady sejmu ![]() Ostatnio zmieniany przez sobrus : 11.08.2010 o godz. 09:03 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2810 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
To dla mnie może coś wybierzcie-najważniejsze Wi-Fi i GPS.
Za miesiąc koniec umowy. N97 czy czekać na N8 czy może coś innego ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2811 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
GPS Grzeniowego woził po jednym placu w Gryficach przez 4 godziny w kółko.
GPS to ZŁO. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2812 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
Może obsługiwać nie umiał -to znaczy otwieraczem obsługiwał
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2813 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
GPS Grzenia otwieraczem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2814 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie chce ktos kupic samsunga monte? bo mam nowke ;]
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#2815 | |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
Cytat:
Akurat był wypadek i gliniarz wyrzucał wszystkich w lewo, więc nie było co myśleć..... pojechałem za innymi. Starałem się jechać za kimś z obcą rejestracją i tak za nim jechałem, aż ten wjechał do garażu ![]() Dopiero GPS mnie wyprowadził - jak zacząłem go słuchać ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2816 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
a ile chcesz i czemu tak drogo
![]()
![]() |
#2817 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
GPS a właściwie AM w Pradze trochę zawodził. tam jest sporo remontów a on zamiast od razu szukać objazdu, uparcie kierował mnie na starą (niedostępną) trasę.
ten ApHone 4G ma dual SIM. Czego nie ma większość naszych "wypasionych" firmowych smartfonów. Jak widać mafia z Hongkongu odpowiada szybko na zapotrzebowanie ludu. Apple zaś najpóźniej. Duże firmy z uporem twierdzą,że wiedzą lepiej albo wciskają kit,że wiedzą. Ostatnio zmieniany przez joujoujou : 12.08.2010 o godz. 12:48 Powód: EDYTUJ NIE GRYZIE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2818 |
Jukebox Hero
Większość chińskich telefonów ma dial-sim, jest jednak jedno ale.
Ponoć obsługa tego jest masakryczna. Np. masz nieodebrane połączenie, jak chcesz sprawdzić od kogo, wchodzisz w gąszcz menu, wybierasz karte sim i sprawdzasz. Niestety połączenie jest na drugiej. Wchodzisz w menu, wybierasz drugą kartę i sprawdzasz... itd... itp Interface mają ponoć niezbyt wyszukany. Poza tym nie wiem czy obecne systemy operacyjne mają obsuge dual sim, a na to producent nic nie poradzi. Trzebaby gnębić MS, Google i Apple. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2819 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
A propo tych różnych chińskich podróbek telefonów. Wpadł mi w ręce ostatni chyba najnowszy numer Chipa i jest tam całkiem przyjemny artykuł na ten temat. Już miałem polecać, ale widać Onet stanął na wysokości zadania i akurat zrobił przedruk
![]() Podróbki znanych smartfonów http://technowinki.onet.pl/artykuly/...2,artykul.html Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2820 |
Jukebox Hero
Jak sie okazuje najtańszy i legalny jest najlepszy
![]() Niestety największą wadą sciphone jest jego podobieństwo do iPhone. Tani lans moze sie szybko zamienic w porażkę, kiedy ktoś poprosi o demonstracje (bo np chciał zobaczyć iphone w akcji). |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
mobile |
|
|