![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#3361 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
U mnie telefon to narzędzie pracy. I nie mogę sobie pozwolić choć by na to, że nie mogę się srajfonem połączyć z telefonem innej marki .. przez bluetooth no sorry
![]() Będę chciał wymiany telefonu na nowy na podstawie niezgodności towaru z umową w sklepie ... Kupiony na osobę fizyczną mam prawdo do 6 miesięcy żądać wymiany na nowy a nie później niż do 2 miesięcy od wykrycia usterki ..
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3362 |
Banned
Data rejestracji: 15.06.2011
![]() |
Myślisz, że np. wizytówka przesłana z HTC na Nokię zawsze działa? Niestety.
Czy teraz napiszesz o MMS? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3363 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
^^
Chodzi o sam fakt srajfon łączy się przez bluetooth tylko z innym srajfonem ^^
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
![]() |
#3364 |
Banned
![]() |
Może i się nie łączy, mi to by zupełnie nie przeszkadzało.
Wszystko mogę mailem wysłać: szybciej, wygodniej. No chyba, że ktoś ma specyficzne potrzeby, np. ciągła wymiana dużych porcji danych z pracownikami. Ale wtedy to i BT nie jest najlepszy. iPhone nie jest wszystkomający, a optymalny. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3365 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
do czasu az nie bedzie mial tego co potrzebuje to go nie bede mial
czyli nigdy
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#3366 |
Banned
![]() |
E tam bluetufy, MMS i inne nieużyteczne pierdoły.
iPhone ma działające połączenie internetowe, mail, przeglądarkę, market z aplikacjami, wsparcie dla devów itd itp - czyli to, czego nikt inny nie ma ![]() Chcecie wszystkomający to kupcie sobie chińskiego klona ajfona z telewizorem (miałem takiego) ![]() ![]() Aha, mój iPhone (którego już nie mam) miał wadę: nie pracował jako modem. Ale podobno już to działa w nowszych modelach, więc git. Wsadziłem swoją kartę do Nokia C1-01, ktoś zadzwonił do mnie - masakra. Dźwięk tragedia. Powieszę się, jeśli moja E61 nie uruchomi się ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3367 |
ZnakJaworznickiegoBikera
a to w innych fonach nie dziala net? mail, przegladarka?
hmmm dziwne bo u mnie dziala, sie nie wiesza. a igowna nie mam
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#3368 |
Banned
![]() |
demku, z gównem na ustach to ja już dziękuję za rozmowę
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3369 |
ZnakJaworznickiegoBikera
mam prawo uwazac iphone za gowniany telefon, podobnie jak moge to glosno powiedziec
![]() |
![]() |
![]() |
#3370 |
Banned
![]() |
Oczywiście, że masz takie prawo, szczególnie gdy argumentów brakuje jest to całkiem zrozumiałe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3371 |
ZnakJaworznickiegoBikera
ale jak brakuje?
nie raz juz pisalem czego ta sluchawka nie ma, co mi w niej nie pasuje. telefon ma dzialac tak jak ja chce a nie jak ktos mysli, ze jest fajnie. dla mnie fajne nie jest i tyle
![]() |
![]() |
![]() |
#3372 |
Banned
![]() |
no i git
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3373 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czyli ja tez moge glosno mowic ze nie lubie Hongkong-Taiwan-China i uwazam je za gowniane z racji zalosnej estetyki, powolnego dzialania, beznadziejnej plynnosci i utrudnionej synchronizacji z komputerem?
Milo :-)! Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3374 |
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
Telefon mi potrzebny do 100 zł (używka/nówka - bez znaczenia). Wymagania:
- długi czas trzymania baterii - dobry wyświetlacz w ostrym świetle - porządny mikrofon, głośnik oraz zasięg - łatwa dostępność części zapasowych (bateria, ładowarka) - pojemna lista kontaktów (ponad 100 wpisów) - wytrzymały, lubią mi telefony z rąk wypadać Mile widziane, ale nie konieczne: - obsługa własnych dzwonków/dźwięków alertów - możliwość ustawienia budzika na więcej niż jeden sposób |
![]() |
![]() |
![]() |
#3375 |
Banned
![]() |
Moge ci sprzedać te moją Nokię E61 za stówę, widziałeś chyba ten tel.
Wszystkie wymagania spełnia. Ma ze 6 lat, spadła sto razy, w łeb też można komuś dać, jak Motorola Andrzejowi Gołocie. |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
mobile |
|
|