![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#5116 |
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O widzisz, też myślałem o Note 4 w wersji z większą pamięcią. Dlaczego się nie zdecydowałem? Bo na razie nie ma zbyt wielu opinii o tym modelu, a musiałem wybrać w miarę szybko nie z chęci a z konieczności - po prostu używana dotychczas Xperia T3 z dnia na dzień zaczęła się zawieszać, a po kilku restartach już nie wstała.
Telefon wcale nie jest wiele droższy niż mój, a chwalą go za wiele. Oby dobrze Ci się sprawował ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#5117 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Tobie Twoj rowniez :-)! Ja go bede uzywal jako sluzbowy, wiec na pewno nie tak intensywnie jak Ty, ale postaram sie podzielic wrazeniami. Jedno co musze na razie przyznac to ze aluminium jest duzo gorsze w dotyku niz w Apple. Czuje, ze jest nieprzyjemnie szorstkie niestety.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5118 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
Mojemu redmi 2 mija właśnie rok, nic nie muli, cotygodniowe aktualizacje,
telefon śmiga jak nowy, przeszedł w między czasie z andka 4.4 na. 5.1 oraz z miui 7 na 8.
![]() |
#5119 |
Get a Mac!
Sprawdzilem. Mam MIUI 8 na Android 6.0. To chyba dobrze, bo 7.0 dostane pewnie jak wyjdzie 8.0 :-D.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5120 | |||
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dopóki jednak urządzenie jest użytkowane zgodnie z przeznaczeniem, to nie ma przeszkód. Chodzi np. o czas pracy na "jednym ciągu". Jednak młotek za 400zł to nie HILTI za 2-3k. Te drugie będą pracowały non-stop i nie rozgrzeją się jak laptopy appla. Oczywiście oba muszą być konserwowane w odpowiedni sposób - np. codzienne czyszczenie z kurzu, częsta wymiana szczotek, wymiana "napędu" w całości a nie tylko samego wirnika. Amatorskie narzędzia różnią się m. in. tym, że komfort pracy jest o wiele niższy niż u takiej HILTI, krótszy czas pracy non-stop czy żywotność. Osobiście bym nie ryzykował przestojem w pracy kupując marketowy sprzęt na budowlę. Już o wydajności pracy takim urządzeniu nie wspomnę. Cytat:
![]() |
![]() |
#5121 |
logged out
CDRinfo VIP
Android 6.0 + Nova Launcher 5 beta z "pewnymi ficzerami" z Androida 7.1.
Nie trzeba mieć specjalnego ekranu... wystarczy przytrzymać palca na ikonce aplikacji i mamy menu kontekstowe. To nic nowego bo w programach w systemie operacyjnym jest takie coś od dawien dawna.. ![]() btw, Nova Launcher to kawał świetnego softu. ![]()
![]() |
#5122 |
Get a Mac!
O, prawie-jak-3D-Touch!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5123 |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#5124 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Że Wam się dalej chce...
![]() Kiedyś grzebałem, dziś nie mam czasu, ma działać.
![]() |
#5125 | |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5126 |
Get a Mac!
Ten od Xiaomi na razie saje rade, ale na poczatku kazdy daje rade. Poczekam pol roku ;-). Jesli bedzie to samo co z poprzednimi odsprzedam bez zalu i poczekam kolejne kilka lat liczac, ze Android wreszcie dojrzeje ;-)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5127 | |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5128 | |
logged out
CDRinfo VIP
@Patrix po wyjęciu G4 z pudełka wszystko mam. Tylko wiesz ja chcę aby tam było tak jak ja chcę, więc a to doinstaluję alternatywnego lanuchera (5 minut z konfiguracją), a to Taskera (automatyzacja urządzenia), a to Textrę, która nie ma sobie równych wśród aplikacji SMS.
Jeżeli ktoś tego nie potrzebuje to nie musi. Ja chcę i instaluję. Android działa out of the box ale jeżeli chcesz to możesz go dostosować do swoich potrzeb. iOS działa tak jak chciała firma Apple i albo się na to godzisz albo się męczysz. Cytat:
Kurde aż się boje co będzie jak Apple nagle zobaczy, że NFC może służyć nie tylko do autorzacji płatności ale np. do szybkiego parowania urządzeń, tagów... ![]()
![]() |
![]() |
#5129 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
@Andy
te "ficzery" mam w "standardzie" po zainstalowaniu Pixel Launchera ![]() BTW po około dwóch tygodniach użytkowania mogę napisać iż Nexus (mam 5X) to klasa sama w sobie. Czysty android śmiga bezproblemowo, bez zacięć, bez zwiech, zero problemów z płynnością systemu. Aktualnie telefon działa na becie 7.1.1 - system jak i bateria sprawują się dobrze, "dodatki" zaimplementowane w systemie pomagają w życiu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5130 |
Get a Mac!
...i nie dostaniesz aktualizacji, co Google oficjalnie potwierdzilo ubijajac serię Nexus ;-). To jest największa kpina IMO. Ale... niech się sprawuje ;-).
Mnie Xiaomi zaimponował - elegancko współpracuje z modułem OBD2 o nazwie ELM327, czyli najtańszym chińskim klonem i z jego pomoca... kasuje błędy w Eclipse'ie. Inne teleofny z Androidem nie dawały rady i ludzie na forach pisali, że trzeba będzie kupić box'a, a tu miła niespodzianka! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
mobile |
|
|