![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#601 |
Guru
Data rejestracji: 23.08.2004
![]() |
o cholera, nieladnie to wyglada :/ mozna takie cos reklamowac na gwarancje?masakra
zauwazylem u siebie tez kilka malych kropek mniej wiecej w tych miejscach :/ jak tu zrobic zeby sie wiecej nie robilo.. EDIT na obudowe jest 6-mcy gwarancji ponoc,reklamuj telefon. Ostatnio zmieniany przez Damianos L : 22.01.2007 o godz. 23:33 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#602 |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
tak czytam ten watek i nie wiem co Wy widzicie w tych SE....
bo ja w swoim k700i widze wymieniony wyswietlacz (gwarancja off, orginalny pekl w kieszeni), padniety joystick (poki co jako-tako dziala, nie mam pieniedzy na wymiane), padniete zlacza (musze poprawiac i wladac po kilka razy ladowarke i sluchawki zeby bylo ok), gumke-zaslepke juz dawno wyrwalem bo sie rozciagnela jak stara szmata - status po roku uzywania sluchawki.... nie meczac jej grami itd... nie mowiac juz o beznadziejnym sofcie, ktory na kazdym kroku mowi "low-budget option lub menu" (a sytuacja kiedy widac niski wskaznik baterii, cos robie i nagle PUFF telefon wylacza sie bez zadnego ostrzezenia (chocby 15s wczesniej mogloby pisac - "koncz zabawe bo padam") - to po prostu bajka) nigdy wiecej SE ps. o "genialnym" sofcie w tym telefonie moglbym napisac prace magisterska |
![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Kazdy fon SE jaki znam ostrzega przed rozladowaniem baterii, wyswietlacz to chyba nie wina telefonu nie? Poza tym K700 to niezbyt udana konstrukcja ale soft mogles sobie nowszy wgrac
![]()
![]() |
#604 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja zasadzi***322;em si***281; na D900 Samsunga. Drogi ale fajny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
Niezarejestrowany
![]() |
jezeli rozmawiam i mnie rozlaczy, to znaczy ze za kilka sec sie wylaczy, jezeli to jest ostrzezenie to sie zgadza....
![]() no wlasnie ze telefonu, bo co, mam go w futerale z jedwabiu trzymac zeby nie pekl? rozumiem zeby upadl itd... a nie wyciagam z kieszeni a tu kleks nie chcialem tracic gwarancji, a teraz to mam juz to w powazaniu, byle do pazdziernika i nowa sluchawke biore, moze k700 sie nie rozpadnie do tego czasu |
![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Fakt, ladniutki jest
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#607 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Predi - Ty albo masz w zyciu pecha albo taki wielki pesymista z Ciebie, bo sam nie wiem jak to nazwac ;-).
W moim domu przewinely sie dwie T630, ktore byly uzywane dosc dlugo. Mojemu K750i kilka dni temu stuknal roczek, K700i mamy skonczy rok jakos w maju-czerwcu i z zadnym problemow nie ma. Hmm, czas na zmiany niedlugo ;-). |
![]() |
![]() |
![]() |
#608 | |||
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#609 |
Niezarejestrowany
![]() |
z softem uznalem ze za duzo zabawy z salonem, a domowego sposobu nie znalem
![]() a fonie nie siadalem ![]() w ogole to widze mroczny jestem, ale SE juz nie kupie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#610 | |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
odziedziczylem k700i i boje jakie z nim mialem wie tylko - serwis ![]() bateria rozladowywala sie w ciagu rozmowy - mialem okolo 60sec na dogadanie sie z dzwoniacym ![]() podaj jaka masz wersje oprobramowania z menu serwisowego wywoluje sie je joystick'iem telefonu prawo * lewo lewo * lewo * [inf. o uslugach] -> [inf. o oprogram.] najbardziej rozbawily mnie poprawki - Improved battery (i.e. green (full) to red (empty) is now slower) - Improved battery life ![]() telefon dziala i sprawuje sie poprawnie pomoglo wgrane nowe oprogramowanie R2AE033 (chyba ostatnie jekie mieli ![]() i wymiana baterii na Li-poly - taka z allegro (maxpower 1900mAh - koles sie chcial kroic za jej oryginalosc ![]() K700 Firmware Overview
![]() |
![]() |
#611 |
Niezarejestrowany
![]() |
heh ja mam R2AY004
![]() ![]() chyba faktycznie sproboje cos wgrac nowszego |
![]() |
![]() |
![]() |
#612 | |
Cytat:
![]() zmien bakterie ...
![]() |
![]() |
#613 |
Niezarejestrowany
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
... szkoda nerwow
to nie wina telefonu tylko bakterii 23,- +przesylka http://allegro.pl/item157727635_sony..._tandety_.html
![]() |
#615 |
Forumator
Data rejestracji: 18.12.2005
![]() ![]() |
Jeśli jest już temat o komórkach, to ja mam pytanie:
Ojciec posiada telefon nokia 3120 w era tak tak i ma z nim problemy, co jakiś czasu średnio co około tygodnia mikrofon jakby sam się wyciszał, osoba która dzwoniła nic nie słyszała, wtedy jedynym ratunkiem jest przewrócenie ustawień i reset telefonu. Można to jakoś naprawić? Telefon był już raz w serwisie z wyżej wymienionych powodów z czego co wiem został wgrany ponownie soft, czy nowszy, czy starszy tego nie wiem. Da radę coś z tym zrobić? Z góry dziękuje! Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
mobile |
|
|