Powrót   Forum CDRinfo.pl > Urządzenia przenośne > Telefony (Smartfony)

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Ranking: Ranking dyskusji: głosów 3, średnio 4.33. Tryby wyświetlania
Stary 31.05.2008, 12:17   #1
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
N95 rozwarzalem dlugo, brak dotykowego ekranu mnie odstrasza - w koncu w PIMie, ktorym m.in. ten tel jest, sporo sie wpisuje danych recznie a kozystanie ze standardowej klawiatury telefonu to udreka
dla mnie na tyle duza, ze np nie wysylam sms inaczej niz z kompa - naprawde

czy da sie jakos synchronizowac google callendar z PIMami w telefonach? tak samo z gmail (kontakty)? nie chodzi mi tylko o mozliwosc wejscia na strone po prostu czesto przebywajac w roamingu wole synchronizowac tylko, kiedy jestem w zasiegu hotspotow - wiadomo, koszty
a ze w temacie PDA jestem zielony...

dzieki za kazda pomoc
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 31.05.2008, 19:19   #2
pepperman
Guru

Data rejestracji: 10.08.2002
pepperman zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal Podgląd Wiadomości
N95 rozwarzalem dlugo, brak dotykowego ekranu mnie odstrasza - w koncu w PIMie, ktorym m.in. ten tel jest, sporo sie wpisuje danych recznie a kozystanie ze standardowej klawiatury telefonu to udreka
dla mnie na tyle duza, ze np nie wysylam sms inaczej niz z kompa - naprawde
tylko, ze tam esy same sie prawie pisza. niektorzy zreszta mowia, ze pisanie ich na dotykowym to udreka.

Cytat:
Napisany przez nimal Podgląd Wiadomości
iPhone? dziala rewelacyjnie, robi swietne wrazenie, ale nie przepadam za Macami (bo ich nie znam), nie chce czekac, pierwsza wersja jest za droga, nie ma GPS ani kamery
ma byc niedlugo nowy z gpsem i 3g. kamere ma nawet aktualny. problem z iphonem jest taki, ze wyjmujac go z pudelka robi tylko wrazenie. zeby doprowadzic go do porzadku trzeba troche nad nim popracowac, shackowac wiele rzeczy, dograc x programow czesto zlamanych, chyba ze ktos chce za podstawowe bzdurki, ktorych iphone nie ma, placic od kilkunastu do kilkudziesieciu dolcow.

Ostatnio zmieniany przez pepperman : 31.05.2008 o godz. 19:23
pepperman jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Tagi
mobile

Twoje uprawnienia: