![]() |
moze ma***322;y OT ale nie chc***281; nowego posta dla takiej pierdo***322;y zak***322;ada***263; :)
Sta***322;em si***281; posiadaczem startera SIMPLUS (minizestaw 3zeta) narazie go jeszcze nie aktywowa***322;em bo odpowiada mi HEYAH i teraz pytania: - jak d***322;ugo nieaktywowany starter b***281;dzie wa***380;ny ? - po aktywowaniu i nie zasilaniu konta jak d***322;ugo b***281;dzie wa***380;ny ? to tyle, bo w sumie bardzo fajny numer w tym simplus mam no i kombinuj***281; :D |
Cytat:
2. jakis miesiac (ew. krocej, jesli wybitnie niski nominal) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
jest tam nabity nr tel/pin/puk i ciag cyfr pod kodem kreskowym, który jakoś formy daty nie przypomina... na pudełku też się nie doszukałem... czyli co kurde bezterminowo jest ? :D |
@Micha***322;
sendo x to az takie padlo ze juz go sprzedajesz ? :> |
Cytat:
Jest bardzo fajny :) Naprawdę polecam go. W tej cenie miażdży inne telefony z symbianem :] Ale potrzebna mi kasa i sprzedają :( Może kupię sobie Nokię 6510, którą zawsze chciałem mieć :] |
Orientuje sie ktos jakich kodekow/programow potrzeba do odtworzenia plikow *.amr na PC?
Z gory thx. |
AMR (format pliku - Wikipedia, wolna encyklopedia)
AMR (z ang. Adaptive Multi-Rate) - jest to format zapisu plik***243;w d***378;wi***281;kowych, stosowany w dyktafonach telefon***243;w kom***243;rkowych. Format AMR ma nisk***261; kompresj***281; i mo***380;e by***263; odtwarzany w telefonach kom***243;rkowych, a tak***380;e w programach RealPlayer oraz QuickTime. |
OK, juz sobie poradzilem (len jestem, ale w google'ach idzie chyba wszystko znalezc)
Jakby ktos w przyszlosci mial z czymkolwiek problem - bardzo fajny site znalazlem FILExt - The File Extension Source i dzieki niemu znalazlem bardzo fajniutki i prosciutki konwerter, ktorego uzylem i smiga. Pzdr. |
Cytat:
|
Cytat:
|
nokia 6600, czy siemens SX1 ? mam siemensa i juz sie troche uprzedzi***322;em, fak.
|
Siemens SX1 - Nokia 6600 jest szajsowata. Je***347;li ju***380; nokia, to 6630 :]
A je***347;li nie - moje SENDO :> |
Wez juz lepiej te Sendo od Mich@***322;a - ta nokia to crap a ten Siemens SX1 to chyba najbrzydszy i najgorzej zaprojektowany telefon jaki w lapach trzymalem.
PS. Wez jakiegos SE :P |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:32. |