![]() |
Rei???
Co ma k610i czego nie ma k750i? Z bajer***243;w w***322;***261;cznie. Zasadniczo!:) K750i odtwarza tez filmy? Ale nie wiem czy te 200 z***322; s***261; warte tego skoku? :( |
co wy z tymi joyami? przecie to ma budowe jak najzwyklejszy dpad a jest latwiejsze w uzyciu - ja np zaluje ze moj k610i nie ma joya :P
[edit] K610 ma 3g, gorszy aparat, lepszy procesor przez co jest szybszy, pelna wielozadaniowosc itp itd :P - po prostu nowszy model tyle ze aparat nienajlepszy... edit 2 a no i ma swietny czytnik RSS :D |
m***243;j w810i te***380; nie ma joya, ale ju***380; si***281; przyzwyczai***322;em :)
je***347;li chodzi o menu - to ***322;atwizna w obs***322;udze i poruszaniu |
Rei-ale chyba ten K750i nie zapoda mi zbyt du***380;ej "zmu***322;y" co? Da si***281; szale***263; na tym telefonie bez wnerwiania?:)
Podj***261;***322;em dezycje! SE K750i:))))))) Nied***322;ugo ide do Plusa:) Dzi***281;kuj***281; Wam! :piwo: |
Jasne ze sie da - k750 to bardzo dobry fon i strasznie popularny - masa na niego themow, softu, hackow czy innego zmodyfikowanego firmware :D
|
Cytat:
Licze na Was ;) :rotfl: :serdusz: |
Cytat:
|
Cytat:
Gdzie i co daje? |
Cytat:
Cytat:
tego nie wie nikt :P zerknij na www.centrumse.pl i dalej forum ;) |
Cytat:
|
walcze walcze z nim :)
Walczylem z kontaktami ktore pokiopawalem ze starego telefonu na sima i z sima do K750i. Ale chłopaki! Jaki jest cholerny kod telefonu?? Nic nie ustawialem, musi być jakiś standardowy. 1234 nie działa :| zaraz cholery dostane |
Nie mam pojecia jaki jest kod.
A wracajac do softu - jesli mowisz o tym programiku co mozna grzebac w plikach systemowych to nic nadzwyczajnego. Menu zmienilem sobie jakos w wakacje.. Myslalem, ze mowa o jakichs rewolucyjnych zmianach :-). Pzdr. |
to sobie wgraj firmware innego modelu :P
@Ciapek - instrukcja to kopalnia wiedzy ^^ - 0000 |
Cytat:
Pobierznie znam telefon a na wieczór mam lekture:) Wy jesteście też moją kopalnią:) Dobra to wdrożcie mnie w świat SE.... :czytaj: :) skąd: -tapety -dźwięki poli/mp3 -motywy -aplikacje Java/Gry - i nie wiem co jeszcze można wgrywać do tego telefonu albo co się przyda na PC żeby mieć :| Nie wgrywałem jeszcze softu bo najpierw instrukcja :) Jak coś możecie podesłać mi na priv adresy stronek bo różne to one są i takie tam || ;) dzięki :piwo: |
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:41. |