![]() |
o cholera, nieladnie to wyglada :/ mozna takie cos reklamowac na gwarancje?masakra
zauwazylem u siebie tez kilka malych kropek mniej wiecej w tych miejscach :/ jak tu zrobic zeby sie wiecej nie robilo.. EDIT na obudowe jest 6-mcy gwarancji ponoc,reklamuj telefon. |
tak czytam ten watek i nie wiem co Wy widzicie w tych SE....
bo ja w swoim k700i widze wymieniony wyswietlacz (gwarancja off, orginalny pekl w kieszeni), padniety joystick (poki co jako-tako dziala, nie mam pieniedzy na wymiane), padniete zlacza (musze poprawiac i wladac po kilka razy ladowarke i sluchawki zeby bylo ok), gumke-zaslepke juz dawno wyrwalem bo sie rozciagnela jak stara szmata - status po roku uzywania sluchawki.... nie meczac jej grami itd... nie mowiac juz o beznadziejnym sofcie, ktory na kazdym kroku mowi "low-budget option lub menu" (a sytuacja kiedy widac niski wskaznik baterii, cos robie i nagle PUFF telefon wylacza sie bez zadnego ostrzezenia (chocby 15s wczesniej mogloby pisac - "koncz zabawe bo padam") - to po prostu bajka) nigdy wiecej SE ps. o "genialnym" sofcie w tym telefonie moglbym napisac prace magisterska |
Kazdy fon SE jaki znam ostrzega przed rozladowaniem baterii, wyswietlacz to chyba nie wina telefonu nie? Poza tym K700 to niezbyt udana konstrukcja ale soft mogles sobie nowszy wgrac :P
|
Ja zasadzi***322;em si***281; na D900 Samsunga. Drogi ale fajny.
|
Cytat:
Cytat:
rozumiem zeby upadl itd... a nie wyciagam z kieszeni a tu kleks Cytat:
|
Cytat:
|
@Predi - Ty albo masz w zyciu pecha albo taki wielki pesymista z Ciebie, bo sam nie wiem jak to nazwac ;-).
W moim domu przewinely sie dwie T630, ktore byly uzywane dosc dlugo. Mojemu K750i kilka dni temu stuknal roczek, K700i mamy skonczy rok jakos w maju-czerwcu i z zadnym problemow nie ma. Hmm, czas na zmiany niedlugo ;-). |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
z softem uznalem ze za duzo zabawy z salonem, a domowego sposobu nie znalem :D
a fonie nie siadalem :P w ogole to widze mroczny jestem, ale SE juz nie kupie :P |
Cytat:
odziedziczylem k700i i boje jakie z nim mialem wie tylko - serwis :] bateria rozladowywala sie w ciagu rozmowy - mialem okolo 60sec na dogadanie sie z dzwoniacym :D podaj jaka masz wersje oprobramowania z menu serwisowego wywoluje sie je joystick'iem telefonu prawo * lewo lewo * lewo * [inf. o uslugach] -> [inf. o oprogram.] najbardziej rozbawily mnie poprawki - Improved battery (i.e. green (full) to red (empty) is now slower) - Improved battery life :rotfl: telefon dziala i sprawuje sie poprawnie pomoglo wgrane nowe oprogramowanie R2AE033 (chyba ostatnie jekie mieli :>) i wymiana baterii na Li-poly - taka z allegro (maxpower 1900mAh - koles sie chcial kroic za jej oryginalosc :D) K700 Firmware Overview |
heh ja mam R2AY004 ;) to co bylo od nowosci ;)
chyba faktycznie sproboje cos wgrac nowszego |
Cytat:
zmien bakterie ... |
Cytat:
|
Cytat:
to nie wina telefonu tylko bakterii 23,- +przesylka http://allegro.pl/item157727635_sony..._tandety_.html |
Jeśli jest już temat o komórkach, to ja mam pytanie:
Ojciec posiada telefon nokia 3120 w era tak tak i ma z nim problemy, co jakiś czasu średnio co około tygodnia mikrofon jakby sam się wyciszał, osoba która dzwoniła nic nie słyszała, wtedy jedynym ratunkiem jest przewrócenie ustawień i reset telefonu. Można to jakoś naprawić? Telefon był już raz w serwisie z wyżej wymienionych powodów z czego co wiem został wgrany ponownie soft, czy nowszy, czy starszy tego nie wiem. Da radę coś z tym zrobić? Z góry dziękuje! Pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:53. |