Powrót   Forum CDRinfo.pl > Urządzenia przenośne > Telefony (Smartfony)

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Ranking: Ranking dyskusji: głosów 3, średnio 4.33. Tryby wyświetlania
Stary 14.02.2009, 00:03   #1
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
z tym ajfonem to kompleks małego członka ma coś wspólnego?
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 14.02.2009, 00:05   #2
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Touch Cruise - na eBay NOWKI SALONOWKI sa juz po okolo 200***163;
btw: iPhone jest drozszy od HTC Touch HD, tylko ze na wtornym rynku jest tanszy nawet od Touch Cruise bo... drozej to g. sie nie sprzedaje
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.02.2009, 01:20   #3
Jabba the Hutt
Lord of the Sword
Zlotowicz

Avatar użytkownika Jabba the Hutt

Data rejestracji: 06.04.2002
Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Renoir to Symbian ? Hm...wszędzie mam Windę to może jednak coś z Windą ?

"Dla kogo ten sprzęt
Jeśli jesteśmy maniakami lubiącymi wgrywać w telefon dziesiątki aplikacji, programów i ustawień, powinniśmy się mocno zastanowić na kupnem tego telefonu. Dość hermetyczny system producenta zwyczajnie na to nie pozwala. Jeśli nie stanowi to dla nas problemu, zdecydowanie należy mu się przyjrzeć bliżej. Naprawdę świetny 8 megapikselowy aparat, czuły ekran dotykowy, seryjne dekodery DivX/XviD, WiFi, łatwość obsługi i niezła bateria. Czego tu chcieć więcej? Żeby był tani. No cóż, z tym może być problem. Jednak za przyjemności trzeba płacić."
za gsmonline.

To raczej konkurent Pixona (temu brak WiFI) a nie Omni.

SITH LORD

Ostatnio zmieniany przez Jabba the Hutt : 14.02.2009 o godz. 01:27
Jabba the Hutt jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.02.2009, 04:08   #4
nimal
Author
Zlotowicz

nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
to nie symbian, ale podobne/oparte na
pisales o Pixonie, wiec alternetywe Ci podalem - sprawdzona i lepiej wyposazona, z lepszym aparatem

to chcesz cos w stylu Omni? HTC Touch Cruise - aparat nie najwyzszych lotow, brak flasha, za to wszystko inne rewelka
no i ta cena

Ostatnio zmieniany przez nimal : 14.02.2009 o godz. 04:12
Stary 14.02.2009, 08:53   #5
Jabba the Hutt
Lord of the Sword
Zlotowicz

Avatar użytkownika Jabba the Hutt

Data rejestracji: 06.04.2002
Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Przyglądałęm się HTC i jakoś Omnia bardziej mi się podoba... Poza tym podobno HTC Diamond jest lepszy. Ten co w Erze nazywa się MDA IV

SITH LORD
Jabba the Hutt jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.02.2009, 11:34   #6
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
diamond nie ma slotu kart pamieci
touch pro to diamond ze slotem i klawiatura

tym pierwszym zaraz sie bede bawil bo rom od polskiego orange to ZŁO
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.02.2009, 13:15   #7
nimal
Author
Zlotowicz

Diamond - owszelm, lepszy, ale brak slotu pamieci, jak Demek juz napisal, dla wiekszosci userow go dyskwalifikuja
aha - jedna uwaga - jak w przypadku HTC pisze, ze aparat jest nie najwyzszych lotow, to mam na mysli poziom, ktory jest gdzies pomiedzy dobrym (tu za odnosnik uznaje Viewty - najlepszy znany mi aparat wsrod komorek, zadne Nokie, SE i inne nie dorownuja mu w zaden sposob) a beznadziejnym (nic gorszego od iPhona w ostatnich latach na rynku sie nie pojawilo)
wiec kiepskie HTC to o niebo lepiej od Appla

a propos cen - teraz kazdy tel z ekranem VGA (np. Diamond) bedzie drogi, kazdy QVGA (np. Touch Cruise) bedzie tanszy
nie warto doplacac do samego VGA, poniewaz i to nie jest przyszlosciowe rozwiazanie - WVGA (np. Touch HD) zaczyna dominowac i to jest trend na najblizsze lata
tylko z nieznanych przyczyn WQVGA sa drogie (np. Viewty, Omnia)
jest to o tyle wazne, ze oprogramowanie MUSI byc pisane z zalozeniem uruchamiania go na konkretnej rozdzialce
dlatego tez pierwsze WVGA sie nie sprzedawaly - nawigacje w nich nie chodzily teraz oczywiscie to juz nie problem

Ostatnio zmieniany przez nimal : 14.02.2009 o godz. 13:21
Stary 14.02.2009, 15:41   #8
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
posiedzialem 2h nad diamondem i nie zrobilem nic
pdaclub nie dziala a to jedyne miejsce chyba gdzie jest pl winda od htc
ta od orange nie byla taka zla jak myslalem ale touch flo kolega chce w czerni a na stronach htc do pl nie ma nic...poza jednym fixem, ktory juz wgrany byl
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.02.2009, 15:03   #9
IceManSpy
..:: Ju-Jitsu ::..

Data rejestracji: 06.11.2004
IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Mam dylemat co do fona. Mam do wyboru albo Nokia E51 albo 6500 slide.

E51: ma wi-fi, ale ma gorszy aparat. 6500: aparat 3,2 Mpix z optyka ale brak Wi-fi .

I teraz się zastanawiam, czy to wi-fi jest tak naprawdę bardzo potrzebne? W sumie dla mnie telefon to tylko dzwonienie i smsy. A 6500 jest krótsza niż E51. I wydaje mi się, że na E51 jest to wszystko małe w porównaniu do 6500, tzn ikonki i w ogóle. W sumie bardziej skłaniam się ku sliderowi.
IceManSpy jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.02.2009, 21:03   #10
frog
Żabol

Data rejestracji: 27.04.2003
frog niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Ja mam E51 i jest to najlepszy fon jaki kiedykolwiek mialem. Mi pasuje idealnie. Slide w moim przypadku odpada bo bardzo czesto smsy pisze i w kolko bym musial tym slidem jezdzic takze SLIDE nie dla mnie. A aparatu prawie w ogole w telu nieuzywam wiec nie przeszskadza mi ze jest w nim nienajlepszy. To telefon biznesowy temu tak jest. A wifi juz mi sie kilka razy przydalo. Fajny cieniutki, bez zadnego jostika i duze klawisze to mi pasuje. No i SZYBKI SYMBIAN takze polecam E51

HARDSTYLE IS MY STYLE !!!
frog jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.02.2009, 22:14   #11
marynarz
Guru

Data rejestracji: 01.05.2002
marynarz niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Fakt ze E51 robi slabe fotki. Jako telefon sprawdza sie doskonale. Nawet nawigacja daje rade (tak w stylu gdzie jestem i gdzie sie mam kierowac).
Stary 21.02.2009, 22:22   #12
Sunna
lołn łulf

Data rejestracji: 15.07.2005
Sunna jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Sunna jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Sunna jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
ja mam huweja za 1 zeta i mi wystarcza
etap dzieciecy przechodzilem na szczescie bez komorek
Sunna jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.02.2009, 02:05   #13
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Moja E51 w serwisie... W sumie wsjo dziala, ale LED w lewym gornym roku zaczal swiecic CIAGLE zamiast mrugac tylko podczas odbierania polaczen.

P.S. Drobny detal - wpadla mi do herbaty ;-P.

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:

M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.02.2009, 21:28   #14
Eliasz
Prorok na F.O.R.U.M.

Data rejestracji: 01.01.2002
Eliasz zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
odnosnie WiFi to ja osobiscie korzystam dosc czesto na e51. Wyswietlacz maly to fakt i na dluzsza mete to lepiej wlaczyc komputer zeby cos przeczytac, ale do drobnych rzeczy wystarczy -ja osobiscie czesto sprawdzam poczte przez telefon - w domu mam wifi wiec po co odrazu wlaczac komputer zeby po 10s go znowu wylaczyc. Tak samo na uczelni czy w innych miejscach z w miare bezpiecznym dostepem do internetu.

Poza tym rozklady jazdy, kina, adresy firm...
czy chociazby bedac gdzies na miescie gdy szukamy numeru telefonu do jakiejs firmy -nie trzeba wracac do domu i szukac ksiazki telefonicznej -wystarczy znalezc gdzies hotspota i wujek google poda numer

A zdjecia na e51 to trzeba przyznac ze klapa

...wiecej grzechow nie pamietam, za wszystkie serdecznie zaluje. Amen
Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz
__________________________________________________ _______________
Eliasz jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.02.2009, 22:57   #15
Adalis
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 07.11.2002
Adalis zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Eliasz Podgląd Wiadomości
odnosnie WiFi to ja osobiscie korzystam dosc czesto na e51. Wyswietlacz maly to fakt i na dluzsza mete to lepiej wlaczyc komputer zeby cos przeczytac, ale do drobnych rzeczy wystarczy -ja osobiscie czesto sprawdzam poczte przez telefon - w domu mam wifi wiec po co odrazu wlaczac komputer zeby po 10s go znowu wylaczyc.
U mnie sytuacja wygląda identycznie , tak się przyzwyczaiłem, że teraz sobie nie wyobrażam mieć telefonu bez wifi.
Sam telefon jest ładny, funkcjonalny, bateria nie najgorsza, obudowa dość wytrzymała (tel. zaliczył upadek i nawet tego nie widać).
Mogę powiedzieć, że jestem szczęśliwym posiadaczem Nokii e51

Tagi
mobile

Twoje uprawnienia: