![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#1291 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ciezko zdjac smoka z LG KU990 Viewty? chce go kupic w anglii, bedzie zablokowany na o2
i ile ta zabawa bedzie kosztowac? tu chyba 10poundow biora |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#1292 |
Author
Zlotowicz
a propos unlockingu LG
http://forum.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=507767 sa jeszcze ludzie chcacy robic cos za free poczytajcie jak mu sie oberwalo "phone hackerow" z calego swiata! grrr mam nadzieje przetestowac w tym tygodniu - musze jeszcze tylko fona kupic ale i tak bede sepil, zeby mi zdjeli smoka w salonie za free przy zakupie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1293 |
Żabol
Data rejestracji: 27.04.2003
![]() |
Jak myslicie warto wymienic nokie N73ME na nokie E51 ?? Ktos cos moze powiedziec o E51 plusy,minusy ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1294 | |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
mam go w firmie i powiem szczerze, ***380;e jest rewelacyjny.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 13.05.2008 o godz. 09:01 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1295 | |
Forumator
Data rejestracji: 11.09.2006
![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() Mam ten telefonik od 3 miesięcy i nigdy się tak jeszcze do telefonu nie przywiązałem (wykonanie, działanie). Nic mnie w nim nie denerwuje ![]() Działanie Symbiana 9.2 to cudo, gdybym nie wiedział, że siedzi tam ten system wogóle bym nie zorientował się, że go ma, tak wszystko ładnie i szybko działa, wogóle nie muli telefonu. + wykonania, ładna i trwała obudowa + Symbian 9.2 + szybkość działania + bardzo dobry i ostry wyświetlacz + idealnie skomponowana wielkość i wygląd czcionki do tego telefonu (takie jest moje zdanie) + dobra bateria - hmm, tylko jeden, może zdarzyć się malutki badpixel w prawym dolnym rogu wyświetlacza, trzeba mieć podobno szczęście, żeby nie trafić, ale jest niewidoczny, więc nawet nie zauważyłbyś, ja dostrzegłem u siebie na czarnym tle. Jednym słowem, polecam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1296 |
Żabol
Data rejestracji: 27.04.2003
![]() |
No wlasnie kurde w sumie wiem ze on bardziej do biznes a nie rozrywka. No ale co, mp3 ma, divx wszystko obejrze jak wgram playera playera prawda ? No nie ma flasha do aparata, drugiej kamery i ciut mniejszy wyswietlacz ma to na minus w porownaniu do n73. Ale baardzo mi sie podoba wykonanie. N73 troche za duza (gruba) a tutaj mamy fajnie cieniutka elegancka no i bez DZOJSTIKA !! I te klawisze fajnej wielkosci... No nic, chyba po prostu nie bede mogl sie nastawiac na duuze robienie fotek telem. Video rozmow chyba przez 1,5 lata najblizsze jeszcze nie przewiduje bo malo kto ma odpowiedni tel no i cena w ORANGE....:/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1297 |
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hmm.. Mo***380;e teraz zrobi***281; ma***322;***261; reklam***281; swojego forum, ale... Trudno
![]() Polecam lektur***281; tego testu Nokii e51: http://s60v3.info/viewtopic.php?t=419 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1298 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
A powiedzcie mi,, co s***261;dzicie o Nokii 5610?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1299 |
Author
Zlotowicz
czas na zakup czegos przeze mnie i dla mnie
poprzedni telefon dziala dobrze, ale szukam czegos z GPS dzis malo nie zakupilem Mio A702, ale w ostatniej chwili stwierdzielm, ze kupowac teraz tel bez 3G to krok wstecz, w dodatku kosztowny krok na razie typy: HTC Touch Cruise P3650 PDA Asus P750 na kozysc tego drugiego przemawia cena - 60 funtow piechota nie chodzi z drugiej strony moje Mitsubishi uzywam juz prawie 4 lata, wiec pewnie koleny tel po roku tez do szuflady nie pojdzie, jezeli bedzie spelnial moje oczekiwania, wiec chce cs dobrego i niezawodnego oczywiscie inne typy tez mile widziane wymagania to 3G, minimum tri-band, GPS, system ktorys z popularnych z duza iloscia softu na niego, Wi-Fi, Bluetooth, karty pamieci, wibrator, glosnomowiacy, jakis aparat - nie musi byc dobry, od tego mam pare innych ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1300 |
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mo***380;e co***347; z Symbianem, a nie WM?
Np. N95, N82.. Wszystkie Twoje wymagania spe***322;niaj***261;. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1301 |
Author
Zlotowicz
N95 rozwarzalem dlugo, brak dotykowego ekranu mnie odstrasza - w koncu w PIMie, ktorym m.in. ten tel jest, sporo sie wpisuje danych recznie a kozystanie ze standardowej klawiatury telefonu to udreka
dla mnie na tyle duza, ze np nie wysylam sms inaczej niz z kompa - naprawde ![]() czy da sie jakos synchronizowac google callendar z PIMami w telefonach? tak samo z gmail (kontakty)? nie chodzi mi tylko o mozliwosc wejscia na strone ![]() a ze w temacie PDA jestem zielony... dzieki za kazda pomoc |
![]() |
![]() |
![]() |
#1302 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
To mo***380;e poczekaj na iPhone'a 3g? :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1303 |
Author
Zlotowicz
dobra - znalazlem http://www.freewarepocketpc.net/ppc-...ndar-sync.html
na razie prowadzie Asus ![]() N95 tez kosztuje jakies 400 funtow w wersji 8G ![]() iPhone? dziala rewelacyjnie, robi swietne wrazenie, ale nie przepadam za Macami (bo ich nie znam), nie chce czekac, pierwsza wersja jest za droga, nie ma GPS ani kamery edit: chyba wole WM - wlasnie zalazlem Age of Empire na komorke ![]() jezeli jeszcze znajede w wersji na PPC ffdshow, OO i jakas przegladarke plikow Corela to bede w siodmym niebie ![]() oczywscie pytanie ciagle jest aktualne - co byscie polecali z PDA z GPS?
Radek Nimal - bo życie jest zbyt krótkie, żeby tracić czas blog o głupich pomysłach Życie z Chromebookiem - mój kanał na YT Ostatnio zmieniany przez nimal : 31.05.2008 o godz. 14:24 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1304 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Symbian te***380; ma skype'a - fring.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1305 |
Author
Zlotowicz
pogooglowalem, pomyslalem i chyba wygral HTC Diamond
oficjalna premiera za tydzien, ale juz go sprzedaja w cenie HTC Cruise Touch +4GB pamieci a nowszy soft (WM6.1), szybszy proc (co ponoc jest slaba strona poprzednika), mniejsze wymiary zewnetrzne przy takim samym ekranie o rozdzielczosci 640x480 (!) rekompensuja mi brak slotu SD (ma 4GB wbudowane!) wiec czekam kolejny miesiac ![]() w miedzyczasie oczywiscie czekam na Wasze sugestie |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
mobile |
|
|