![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#31 |
Guru
Data rejestracji: 29.06.2002
![]() |
Napisałem do Platinet'a, bo oni są dystrybutorem i koleś mi odpisał następująco:
Niestety nie jesteśmy w stanie pomóc, nie widzę rozwiązania które mógłby Pan zastosować samodzielnie, postaramy się przetestować partię towaru którą otrzymaliśmy od dostawcy, natomiast jak do tej pory nie mieliśmy reklamacji tego typu, ani nie zaobserwowaliśmy w.w. efektu. W przypadku jeśli wada będzie szczególnie uciążliwa, proszę zareklamować produkt. Po potwierdzeniu usterki w serwisie urządzenie zostanie wymienione na pozbawione wad lub jeśli problem istnieje w liczniejszej grupie sprzętu, zasugerujemy sklepowi zwrot gotówki. Natomiast ostateczna decyzja w kwestii reklamacji należy do punktu sprzedaży(zależy również od dostępności towaru). Także tablet wysłany i czekam co będzie dalej... Wspomnę tylko, że znajomy ma taki sam tablet i ciutkę starsze oprogramowanie i wszystko u niego działa dobrze... A tak w ogóle to czy ktoś z forumowiczów posiada tablet Pentagrama tab 8 ?
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.chip.pl/testy/sprzet-mobi...y/asus-padfone
Jak dla mnie ciekawa rzecz aczkolwiek cena gasi zainteresowanie. Połączenie smartfona w komplecie z większym ekranem (przekształcenie go w tablet) plus klawiatura (przekształcenie w netbook). |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pentagram Eon2 - http://www.pentagram.pl/produkty/tab...prime_2_p_5334
Urządzenie posiada USB On the Go, pytanie czy po wetknięciu modemu 3G będzie możliwe nawiązanie połączenia z siecią komórkową?
![]() |
#34 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie rozumiem tego zainteresowania (nie tylko na tym forum) obsluga zewnetrznych modemow 3G via USB w tabletach. Czyzby brakowalo modeli ze slotem na karte SIM lub nie istnial tethering z telefonu? Lepsze to chyba niz opierac komfort pracy o urzadzenie przypominajace wowczas ksztaltem paletke do ping-ponga... -_-'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W praktyce właśnie brakuje. Z tej masówki po 200-600 zł które sprzedajemy może co 20 ma wbudowany modem GSM.
I jako że chwilowo mam w domu łącze wyłącznie GSM, też mnie denerwuje ten kótas wystający. Straszna technologia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
Chińskie tanie tablety zwykle mają tylko WiFi. Modemy 3G trzeba podłączyć po USB. Z reguły taniocha nie ma też GPSa. Choć droższe Manty już go mają.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Get a Mac!
Widzialem ostatnio u znajomego ktory pracuje w sklepie komputerowym jakis produkt na "V" sciagany pod zamowienie klienta za 800 PLN. Nazwy nie pamietam, ale Chris996 bedzie wiedzial, bo mi o nim mowil ostatnio. I on chyba wystepuje w wariancie 3G, a 800 PLN to nie tragedia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Forumator
Data rejestracji: 02.03.2012
![]() |
Nie widzę absolutnie, podkreśłam - absolutnie żadnego sensu kupowania tabletu (no, oczywiście, poza lansem, bo przecież "musisz to mieć").
Teraz pewnie oberwę, że się nie znam, że "nie miałem w ręku", że przecież to idealny sprzęt do przeglądania netu na kanapie, ale wybaczcie, nie można tak całkiem dać się ogłupić ludziom od marketingu i PR.
![]() |
#39 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Też tak uważałem dopóki się nie pobawiłem.
Choć sobie nie kupie - bo mi się nie przyda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Skąd wiesz?
![]() Wracając do mojego pytania to już sprawa nieistotna. Wybór padł na pentagrama - obsługuje zewnętrzne modemy 3G. Aha i ten tablet będzie wykorzystywany do pracy ![]()
![]() |
#41 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#42 |
Fibaro
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 01.02.2005
Asus Google Nexus zagościł w moim domu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Get a Mac!
Podziel sie wrazeniami po jakims czasie :-)!
Nexusy to jedyne Androidy jakie powazam, z racji odpowiedzialnosci firmy za calosc produktu, nawet jesli do sprzetu biora pod wykonawce. "Ludzie, ktorzy kochaja swoj software, powinni robic wlasny hardware." - Alan Kay |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Fibaro
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 01.02.2005
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Get a Mac!
Nie wiem jak Transformer, bo tego segmentu nie sledze (srednio mnie obchodzi), ale iPad 1 to prehistoria - co tu porownywac? Jesli juz to plynnosc porownoj z Nowym iPadem - jako z produktem z tego samego roku! :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
Opcje związane z dyskusją | |
Tryby wyświetlania | Oceń tę dyskusję |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Odtwarzanie Blu-ray na komputerze - różne rozważania.. | andrzejj9 | Napędy optyczne Blu-ray, Ultra HD Blu-ray, HD DVD | 10 | 04.09.2013 19:17 |
Jakie płyty DVD (do przechowywania bardzo ważnych danych) są teraz na topie? | Krolewicz | Nośniki optyczne | 18 | 06.12.2012 22:32 |
problem z tmpg | fati | DVD-Video | 1 | 11.12.2004 22:24 |
Karta graficzna...jaka teraz na topie? | Kasprzak | Off topic | 30 | 12.06.2004 11:14 |