Powrót   Forum CDRinfo.pl > Urządzenia przenośne > Systemy operacyjne i aplikacje

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Ranking: Ranking dyskusji: głosów 4, średnio 2.00. Tryby wyświetlania
Stary 25.06.2012, 23:08   #1
maly6
Bywalec

Data rejestracji: 13.10.2005
maly6 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Mam problemik z telefonem po wykonaniu roota. Wczoraj znalazłem opcję, że można zrobić to bez "czytania i szukania" tym programem http://www.unlockroot.com/ i po wczorajszym zrootowaniu telefonu dzisiaj praktycznie coś zjadało mi baterię przez cały dzień do końca, gdzie przy standardowym użytkowaniu telefonu gdzie bateria wytrzymuje spokojnie dwa dni. Kiedy nie podejrzałem to zawsze było zużycie baterii, czasami kilkadziesiąt mA a czasami kilkaset mA i bardzo dużo użycia miał "system android". Telefon to Samsung Galaxy S2. Dzisiaj zacząłem się bawić DroidWall i LBE tylko aby sprawdzić jakie aplikacje iakich uprawnień potrzebują do działania. Pomimo wyłączenia obydwu programów ( i innych którym dałem uprawnienia roota) dalej się coś działo z telefonem. Czy ktoś wie co to może być? Swoją ingerencję w system skończyłem na N70 i czasami jeszcze na symbianie v3 więc jestem troche do tyłu. Nigdzie nie doczytałem się co może być tego przyczyną. Przy okazji spytam się, który program najlepiej jest używać do dawania uprawnień czy DroidWall czy LBE?

Pozdrawiam

Ostatnio zmieniany przez maly6 : 25.06.2012 o godz. 23:11
maly6 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Odpowiedz na post

Tagi
android

Twoje uprawnienia: