![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#11 | |||||
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Napisałem wyżej, że HTC dało dupy nie wypuszczając aktualizacji dla DHD - podobne modele z roku 2012 (seria one) zapewne updejt dostanie. Cóż... Cytat:
![]() Cytat:
Niby Apple wydaje nowe wersje softu dla starych telefonów tylko często pozbawiony jest on wielu funkcji - jest to robione specjalnie aby nakręcić sprzedaż nowych produktów. Kolejna sprawa to przygotowanie nowej wersji androida. Sprawa nie wygląda tak różowo, poelcam zobaczyć filmik z wystąpienia twórcy CM - pięknie rozbija Androida na czynniki pierwsze. Cytat:
Myślę, że UE powinna wydać jakąś dyrektywę (czy jak się to tam prawnie należy) aby okres gwarancyjny był również dla oprogramowania. Cytat:
Patrząc też z drugiej strony, starsza wersja Androida to nie tragedia - telefon dalej działa i nie musisz go chować do szuflady. Potęga Androida to możliwość zrobienia ze swoim urządzeniem praktycznie co chcesz (oczywiście nie ze wszystkimi modelami się da), nawet jeżeli producent się na nas wypnie. W końcu kupując router też nie mogę liczyć na obowiązkowe updejty oprogramowania przez okres gwarancyjny - router i smartfone to podobne urządzenia od strony oprogramowania dlatego dałem go do porównania. Podsumowanie - wersja skrócona: Tak potępiamy za to co zrobiło HTC nie wydając ICSa/JB na DHD, HTC wstydź się. Jeżeli jednak chcesz mieć najnowszego Androida to proponuję wgrać ROMa od Virtousa.
![]() |
Tagi |
android |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Apple flame war (było: Apple iPad) | Bartez | Systemy operacyjne i aplikacje | 8008 | 20.04.2020 17:13 |
Microsoft flame war | Patrix | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 83 | 20.08.2014 23:54 |
[Sprzedam] God of War: Chains of Olympus | Kamilekxp | Kupię/Sprzedam/Zamienię | 1 | 18.08.2008 15:56 |
Problem z grą Cold War | vasily | Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray | 3 | 28.01.2006 21:31 |