![]() |
to mój wyłączony zużywa więcej :D
|
Telefony, ficzerfony i niektóre smartfony się po prostu nie wyłączają*kompletnie dzięki czemu mogą wystrzelić sygnał do uruchomienia alarmu.
Tryb samolotowy to zużycie ok 1% na 10h. |
Cytat:
|
Cytat:
Wyciągnij baterię i sprawdź jeszcze raz ;) Smartfony czy telefony na innym systemie niż Android najprawdopodobniej do końca się nie wyłączają i stąd działanie niektórych funkcji jak alarm. |
A po cholerę wyłączać telefon? Włącza się tryb samolotowy i po sprawie.
|
Cytat:
|
Cytat:
Czy widzisz znak " @ " przed twoją nazwą użytkownika? w tamtym poście? |
Cytat:
Przecież to napisałem xD |
Cytat:
miałem kiedyś jakiś telefon. tam się dało ustawić godzine o której miał się włączyć :szczerb: w sumie ponownie jeszcze nie spotkałem tel z taką opcją. a co do budzenia. myślałem, że taka opcja to nic wielkiego dla urządzenia jakim jest słuchawka ;) |
@andy
revolver0 ma rację, w htc magic telefon pomimo iż wyłączony to budził, to samo nokie na symbianie |
Cytat:
|
k***a zaraz sprawdzę czy na moim jest to samo :taktak:
|
Widziałeś kiedyś komputer który sprawdza pocztę*i informuje o ewentualnej nowej kiedy jest wyłączony? :)
|
k***a właśnie odkryłem, że w tym systemie wyłączony tel = wyłączony budzik.
k***a :haha: k***a |
To ja może zostane przy 4.0 :szczerb:
A tak szczerze to nie chce kupować telefonu bez 5.0 bo dziś troche nie warto, a z drugiej strony wygląda to jak Fisher-Price, może jakieś skórki chociaż będą? edit: niech ktoś da Berionowi zielone za ten pedalizm :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:55. |