![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
![]() |
#1 | ||||
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
W każdym pececie możesz zmienić co tylko chcesz, kiedy chcesz i ile razy chcesz. Cytat:
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Forumator
Data rejestracji: 27.08.2004
![]() |
Cytat:
OK andy, wydaj 4K i złóż sprzęt DWUPROCESOROWY najlepiej na Xeonach, z pamięciami FB DIMM ECC które gwarantują stabilność której zwykłe pamięci nie zagwarantują na dłuższą metę (np renderowanie kilkugodzinnego materiału HD). Do tego ma być markowa płyta o możliwościach tej z Maca Pro, obudowa o podobnej jakości wykonania. Dorzuć też do tego Windows 7 najlepiej w wersji odpowiadającej funkcjonalności OS X czyli Ultimate. Swoją drogą, nie porównuj sprzętu dla profesjonalistów, jakim jest Mac Pro do PC za 4 tys.. to inna bajka. Co by nie było, Dell Precision o takich samych parametrach kosztuje tyle samo. Nie piszę bzdur, bo nigdzie nie powiedziałem, że z PC można zrobić wszystko, na PC się wychowałem. Stacjonarka Apple jest droga jak cholera tak samo jak sprzęt o takich samych możliwościach od Della. Jednak jest jedna przewaga, oficjalnie MP ma większą paletę obsługiwanych systemów (OS X bez problemu, tak jak Windows, Linux..). Wg mnie jest to po prostu bardzo udana konstrukcja od Apple. Co ciekawe, nawet najwięksi hejterzy jabłka to przyznają, nie da się czegoś obalić, nie mając argumentów. Jednak Ci ludzie kiedyś mieli styczność z tym sprzętem... Swoją drogą, pracowałeś kiedyś na Macu Pro?
![]() Ostatnio zmieniany przez Gadzina18 : 17.09.2010 o godz. 21:20 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Tak samo laptop PC, będzie, o porównywalnych parametrach do MacBooka Pro, kosztował podobnie albo więcej. Technologii nie przeskoczysz, parametry i wydajność kosztują i w jednym i w drugim.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|