![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#11 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dla mnie jest to - już abstrahując od wszelkich innych cech urządzeń Apple - zupełnie nie do zaakceptowania. Ja jestem w stanie w ciągu kilkunastu sekund wskazać każdy plik, który mam na komputerze i nie potrzebują programów, które mi je grupują. Wolę trzymać porządek sam i mieć nad tym kontrolę. Dlatego między innymi nie byłem w stanie używać bardzo dobrego swoją drogą odtwarzacza mp3 Sony, bo do jego obsługi konieczny był program Sonic Stage, czy coś takiego, który robił wszystko po swojemu. Łącznie z ustawianiem wszelkich hierarchii katalogów itp. Odtwarzacz mam dalej, ale nie używam, bo taki sposób działania jest dla mnie nie do zaakceptowania.
W ITunes jest pod tym względem jeszcze gorzej. Nawet moja siostra, która delikatnie mówiąc porządku na komputerze nie trzyma ![]() (w związku z tymi bibliotekami mam też pewne opory przed Windosem 7. Mi to naprawdę nie jest potrzebne, a tu znowu ktoś chce zrobić system mądrzejszy od użytkownika..)
Tagi |
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|