![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#1966 | |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#1967 | |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Jedzmy gówno... miliony much się nie mogą mylić! ![]() http://www.youtube.com/watch?v=7L2fsubA2-c http://www.youtube.com/watch?v=CZGIn9bpALo stare, ale aktualne... ![]() Ostatnio zmieniany przez Kris : 29.06.2011 o godz. 22:25 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1968 |
Get a Mac!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1969 | |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
A gdyby rozumiał to by się nie przejął brakiem skrótu tylko zrobił nowy. Z tego powodu np Windows Phone 7 nie ma systemu plików, bo ta platforma w przeciwieństwie do WM6 jest adresowana dla noobów. WM6 wcale nie zdechło, będzie następca. Ale tylko dla rozwiązań biznesowych, gdzie obsługa urządzenia paluchem to śmiech. Nazywa się to Windows Embedded Handheld 6.5. Ale faktycznie Time Machine to fajny program ![]() Ostatnio zmieniany przez sobrus : 01.07.2011 o godz. 11:16 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1970 |
Forumator
Data rejestracji: 27.08.2004
![]() |
Właśnie ściągam finalną wersję Mac OS X Lion, więc po paru dniach zdam relację, jak to jest z tymi nowymi "ficzerami"
![]() |
#1971 | |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() -DP -hack -VMW ![]() Nie widzę wersji retail. Może ślepy jestem ![]() Sorka ![]() ![]() Nie zauważyłem.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! Ostatnio zmieniany przez yahol : 02.07.2011 o godz. 01:05 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1972 |
Forumator
![]() |
właśnie GM miałem na myśli;-)
![]() |
#1973 |
Get a Mac!
Gadzina - to Ty Dev? Przyznaj sie co ciekawego od Ciebie jest w App Store :-]...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1974 |
Forumator
![]() |
Jeszcze nie ma nic, jestem na etapie tworzenia serwisu www oraz aplikacji na iphone/ipad/android do jej obsługi... ;-)
Po parunastu minutach obcowania z "nowym" systemem 10.7 Lion stwierdzam... że to kolejny facelifting... ![]()
![]() Ostatnio zmieniany przez grzeniu : 02.07.2011 o godz. 13:55 Powód: Na prośbę autora |
![]() |
![]() |
![]() |
#1975 | |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Zmiana cyferki, jest (IMHO) spowodowana bardziej "strategią", niż czymkolwiek innym. Jakoś tak się składa, ze po 8 upgrade, wydawano nowy system, wiec mając Snow Leo 10.6.8 "naturalne" dla Apple jest, wydanie systemu 10.7 ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1976 |
Forumator
![]() |
Jestem ciekaw, czy do safari jest wtyczka, która zamienia standardowy pasek adresu w omnibox znany z google chrome.. bardzo się do niego przyzwyczaiłem, a chciałbym potestować przez parę dni nową odsłonę przeglądarki Apple...
![]() |
#1977 |
Get a Mac!
Gadzina - jak mozesz opisz ciut blizej jak dziala Versions i czy czteropalczaste gesty przy pomocy ktorych wchodzimy do Mission Control sa wygodne w uzyciu. I przede wszystkim - jak z plynnoscia u Ciebie (jaki Mac?)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1978 |
Forumator
![]() |
Konfigurację mojego Macbooka masz w moim podpisie. Gesty Mission Control są trzypalczaste... (można to zmienić w opcjach na 4 palce) Versions będę mógł zaprezentować po paru dniach pracy z edytorem PHP i Xcode... niżej zamieszczam nieme wideo prezentujące panel preferencji gładzika w Lwie, które wykonałem teraz... "na szybko". Widać tam dostępne gesty w systemie.
![]() Ostatnio zmieniany przez Gadzina18 : 02.07.2011 o godz. 18:01 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1979 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pokazane jak prosto można złamać iPada2.
Tego typu luki można wykorzystać do ataku na dany sprzęt. Np. w systemie iOS czy jego w jego składowych zostaje znaleziona luka przez przestępce. Luki oczywiście nikomu nie ujawnia. Tworzy odpowiednie pliki które po otwarciu dobierają się przez lukę do twojego urządzenia i wgrywają szkodliwe oprogramowanie. Urządzenie zostaje zainfekowane. Teraz przestępca ma pełną kontrolę nad urządzeniem. Bez oprogramowania typu FW czy AV urządzenie jest bezbronne ![]()
XMPP: andrzej(at)czerniak.info.pl Ostatnio zmieniany przez andy : 02.07.2011 o godz. 17:49 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1980 |
Forumator
![]() |
andy, jak umieścić film z yt na forum w taki sposób jak Ty to zrobiłeś?
![]() |
Tagi |
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|