![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#11 | ||||||
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Porównując to na ilu konfiguracjach działa Windows czy Linuks można śmiało powiedzieć, że Apple przegrywa. Cytat:
Po pierwsze mając bibliotekę na nośnikach optycznych jesteś w d**ie. Po drugie na dzień dzisiejszy nie ma trwalszego i tańszego(cena/ilość GB) nośnika do zapisu danych. Obecnie za 1.5zł(Verb od MCC004) mogę wrzucić 4.2GB danych! Jest jeszcze BluRay i niedługo technologia hologramowa. Apple rezygnuje z napędów optycznych nie dlatego bo to zła technologia, lecz dlatego bo ma w tym interes. Ludzie ich nie obchodzą. Oni i tak kupią, ba jeszcze będą chwalić ![]() Cytat:
Dla mnie napędy optyczne jeszcze będą w odwrocie - poczekajmy na obniżenie cen BluRay. 25GB za 2zł to by było coś ![]() Cytat:
![]() Sam mam płytki DVD (Verbatim od Tayo Yuden), które mimo ~5lat chodzą jak zaraz po nagraniu. Obecnie produkowane dyski nie mają takiej żywotności. (nie mówimy o serwerowych gdzie cena jest zbyt duża aby stosować w domu..) Cytat:
Cytat:
![]() Co do dodatkowej opieki to ma to każda firma. Tylko po co płacić grubą kasę za taką ochronę skoro dokładając drugie tyle można kupić nowy komputer? ![]() btw ostatnio gdzieś wyczytałem, że Apple chwali się ilością pobranego MacOSX.. Szkoda, że nikt nie bierze pod uwagę, iż Można go tylko pobrać ze sklepu ![]() To tak jakby jakiś diler chwalił się, że sprzedał 100 000 egzemplarzy patelni w miesiąc mając ją na wyłączność ![]() Ehh te Apple i ich marketingowe pieprz****
XMPP: andrzej(at)czerniak.info.pl Ostatnio zmieniany przez andy : 08.08.2011 o godz. 21:06 |
||||||
![]() |
![]() |
Tagi |
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|