Powrót   Forum CDRinfo.pl > Urządzenia przenośne > Systemy operacyjne i aplikacje

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Ranking: Ranking dyskusji: głosów 4, średnio 3.00. Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 18.09.2011, 18:48   #11
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez M@X
Jesli bedziesz mnie sila zmuszac do odpisywania na Twoje posty i sugerowala, ze jesli tego nie zrobie to jestem zalosnym fanbojem, to jednego takiego juz tutaj mamy... I mozesz byc pewna ze wowczas bede traktowal Cie tak samo ;-).
Nikt Cię nie zmusza. Pamiętaj tylko, że często milczenie jest traktowane jako poddanie się, czy przyznanie do błędu. Wielokrotnie zbijałem twoje argumenty, oraz pokazywałem dwulicowość w wypowiedziach.

Np. zarzekasz się, że nie stosujesz wersji beta a gdy była dyskusja o aplikacji na iPhona to zadeklarowałeś się jako beta tester. Takich kwiatków w twoim wydaniu jest niestety więcej..

@nemka jeżeli będziesz starała się prowadzić dyskusję na poziomie, będziesz używała konkretnych i rzeczowych argumentów to świetnie. W innym przypadku nie będziesz lepsza od M@Xa i yahola z którymi ciężko jest podyskutować na konkrety. Oni lubią walenie ogólnikami, przeinaczanie pewnych zdań...

Cytat:
Napisany przez Berion
Określiłem Cie tak, ponieważ wydajesz mi się tak samo uparta jak np. tutejszy Andy (sądząc po postach), gdzie "świadkowie jabłkowy" muszą mu za wszelką cenę przyznać się do swojej niewiedzy, zaślepienia etc.
Wielokrotnie podkreślałem, że użytkownik sprzętu Apple jest dla mnie neutralny. Taka osoba nie traktuje sprzętu Applea jako coś najwybitniejszego na świecie, nie próbuje wszystkim wmówić jak to produkty Apple są innowacyjne, bezpieczne, czy najwydajniejsze na świecie.

Za to fanatyków nie trawię i za wszelką cenę będę starał się tępić ich na tym forum, oraz wszędzie tam gdzie spotkam. I nie chodzi tylko o fanatyków Apple ale i każdych innych.

Tagi
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a

Twoje uprawnienia: