![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
![]() |
#1 |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ad. 2. Miniacz ma dysk 5400 oraz wersję laptopową i5 (niech mnie ktoś poprawi jeśli głupoty piszę). Pierwszą rzeczą, jaką się zazwyczaj robi po zakupie Miniacza, to wymiana dysku na SSD.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Pierwszą rzeczą, którą zrobiłem, po zakupie miniaka, to było podłączenie terówki, po fire wire ![]() A co do wydajności miniaka ![]() ![]() Jak się chce coś robić profesjonalnie i szybko, kupuje się odpowiednią maszynę, a nie malkontenci. Nigdy nie wpadł bym na pomysł, aby odpalić Final Cut na miniacu, to przecież katorga, ale już na Mac Pro - dlaczego nie. Choć przyznaje, znam osoby, które to robią na Mac Booku Pro i co więcej są zadowolone. Co więcej - używając sprzętu Apple, mam głęboko w tyle, wszelkie zarzuty, ze coś ukradli, coś zrobili źle, czy ze nie ma USB3 (bo łącze to w dalszym ciągu, jest asymetryczne!), ma działać. I to jest wszystko czego wymagam. I bawi mnie to, ze się tak zapluwacie nad Apple, w razie czego, gdyby się to nasiliło, te wasze objawy, służę profesjonalna pomocą psychologiczną ![]() Nie u mnie, ale u specjalistów od manii i obsesji ![]() Mam kilkoro koleżeństwa, zajmujących się tym problemem.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! Ostatnio zmieniany przez yahol : 19.09.2011 o godz. 12:30 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|