![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
![]() |
#1 | |
Gość
|
Cytat:
1. Urządzenia Apple używają procesorów Samsunga 2. Samsung jest najbardziej znienawidzoną i najczęściej atakowaną firmą przez *skreślone" użytkowników Apple. 3. Urządzenia mobilne Apple nie istnieją bez technologii Samsunga. P.S. Bardzo proszę, nie używaj swojego ulubionego argumentu "nie będę tłumaczyć bo mi się nie chce". |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Być może są najprawdziwsze na świecie, a nawet bardziej. Nie zamierzam, wcale to a wcale, tłumaczyć się z tego, ze używam sprzętu Apple, i to mimo, ze dawno już udowodniliście, wszelkie wady, kłamstwa, i co tam macie jeszcze popełnione przez Apple i personalnie Steve Jobsa. Kiedyś, rzeczywiście, rosła mi gula, jak pisaliście, jakieś głupstwa, ale teraz tylko mnie to albo bawi, albo te bardziej ostre - niesmaczą. Podziwiam tylko wasza wytrwałość w tropieniu przekrętów Apple, bezinteresowna chęć niesienia pomocy ofiarom Apple, i ogólnie kibicuje wam w tym trudnym zadaniu uświadamiania świata w jakim to jest błędzie, kupując u Apple. Tym bardziej nie mogę się odnieść do twojej prośby o coś tam, bo po prostu NIE WIEM! nie znam się na tym. Jestem zwykłą końcówką, peryferyjna, dodatkiem do urządzenia. ![]() Wiec wybacz, - ale jak wyżej!
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Gość
|
Cytat:
1. Nie rozumiem dlaczego traktujesz mnie jak wroga - ja Twoim wrogiem nie jestem, jeszcze raz podkreślam, że szanuję Cie tak samo jak każdego innego dyskutanta, jak również to, że używasz takiego sprzętu i softu jaki lubisz. To, że wytykamy wady i nonsensy Apple to nie znaczy, że np. ja mam coś do Ciebie - bo to nieprawda. Nigdzie nie kierowałem personalnie do Ciebie żadnych wycieczek i nie zamierzam. 2. Co do idola młodzieży SJ to wogóle NIGDY się na jego temat nie wypowiadałem. Cytat:
A moja prośba "o coś tam" jest trywialnie prosta - poszukuję u Was - użytkowników (Apple odpowiedzi na pytanie - dlaczego tak bardzo nienawidzicie producenta swojego własnego sprzętu, którego na co dzień używacie i którego jesteście w stanie bronić własną piersią jako najidealniejszy na świecie. |
||
![]() |
![]() |
Tagi |
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|