Powrót   Forum CDRinfo.pl > Urządzenia przenośne > Systemy operacyjne i aplikacje

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Ranking: Ranking dyskusji: głosów 4, średnio 3.00. Tryby wyświetlania
Stary 29.09.2011, 20:13   #1
yossi
Gość

Cytat:
Napisany przez yahol Podgląd Wiadomości
To właśnie w was lubię, ten spokojny, wyważony, racjonalny, pozbawiony emocji styl.
Wiesz Yahol, ja naprawdę szanuję Twoje podejście, ale wytłumacz mi co jest niestosownego i nieprawdziwego w moich twierdzeniach:
1. Urządzenia Apple używają procesorów Samsunga
2. Samsung jest najbardziej znienawidzoną i najczęściej atakowaną firmą przez *skreślone" użytkowników Apple.
3. Urządzenia mobilne Apple nie istnieją bez technologii Samsunga.

P.S. Bardzo proszę, nie używaj swojego ulubionego argumentu "nie będę tłumaczyć bo mi się nie chce".
  Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 29.09.2011, 20:30   #2
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez yossi Podgląd Wiadomości
Bardzo proszę, nie używaj swojego ulubionego argumentu "nie będę tłumaczyć bo mi się nie chce".
Nie mam nic, a nic, co do prawdziwości twoich twierdzeń
Być może są najprawdziwsze na świecie, a nawet bardziej.
Nie zamierzam, wcale to a wcale, tłumaczyć się z tego, ze używam sprzętu Apple, i to mimo, ze dawno już udowodniliście, wszelkie wady, kłamstwa, i co tam macie jeszcze popełnione przez Apple i personalnie Steve Jobsa.

Kiedyś, rzeczywiście, rosła mi gula, jak pisaliście, jakieś głupstwa, ale teraz tylko mnie to albo bawi, albo te bardziej ostre - niesmaczą.

Podziwiam tylko wasza wytrwałość w tropieniu przekrętów Apple, bezinteresowna chęć niesienia pomocy ofiarom Apple, i ogólnie kibicuje wam w tym trudnym zadaniu uświadamiania świata w jakim to jest błędzie, kupując u Apple.

Tym bardziej nie mogę się odnieść do twojej prośby o coś tam, bo po prostu NIE WIEM! nie znam się na tym. Jestem zwykłą końcówką, peryferyjna, dodatkiem do urządzenia.
Wiec wybacz, - ale jak wyżej!
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.09.2011, 07:53   #3
yossi
Gość

Cytat:
Nie zamierzam, wcale to a wcale, tłumaczyć się z tego, ze używam sprzętu Apple, i to mimo, ze dawno już udowodniliście, wszelkie wady, kłamstwa, i co tam macie jeszcze popełnione przez Apple i personalnie Steve Jobsa.
yahol - zrozum parę rzeczy:
1. Nie rozumiem dlaczego traktujesz mnie jak wroga - ja Twoim wrogiem nie jestem, jeszcze raz podkreślam, że szanuję Cie tak samo jak każdego innego dyskutanta, jak również to, że używasz takiego sprzętu i softu jaki lubisz. To, że wytykamy wady i nonsensy Apple to nie znaczy, że np. ja mam coś do Ciebie - bo to nieprawda. Nigdzie nie kierowałem personalnie do Ciebie żadnych wycieczek i nie zamierzam.
2. Co do idola młodzieży SJ to wogóle NIGDY się na jego temat nie wypowiadałem.

Cytat:
Tym bardziej nie mogę się odnieść do twojej prośby o coś tam, bo po prostu NIE WIEM! nie znam się na tym. Jestem zwykłą końcówką, peryferyjna, dodatkiem do urządzenia.
Wiec wybacz, - ale jak wyżej!
Jeszcze raz - odnoszę się do Ciebie z pełnym szacunkiem, jako do normalnego uczestnika dyskusji. Staram się nikogo nie obrażać i mam nadzieję, że mi się to udaje (określenie Fanboy wg mnie nie jest obraźliwe, ale i tak rzadko go używam).
A moja prośba "o coś tam" jest trywialnie prosta - poszukuję u Was - użytkowników (Apple odpowiedzi na pytanie - dlaczego tak bardzo nienawidzicie producenta swojego własnego sprzętu, którego na co dzień używacie i którego jesteście w stanie bronić własną piersią jako najidealniejszy na świecie.
  Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Tagi
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a

Twoje uprawnienia: