![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
![]() |
#1 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dzięki M@X - miniak, spisuje się rewelacyjnie
![]() Czyli z polskiego na nasze - działa! @Yossi - nie rozumiem! Sprzęt ładny, działa, robi to co ja chce. Jest -i to ważne - inny system operacyjny niż Windows. Czego potrzeba mi więcej. ![]() Naprawdę, musisz mi uwierzyć - nic więcej mnie nie interesuje, nie jestem maniakiem, ani nie pobudzam się widokiem ![]() Wiec nie wymagaj ode mnie niemożliwego. (no np. czy od każdego katolika, będziesz wymagał chodzenia po wodzie? albo każdy buddysta będzie musiał lewitować, aby cie przekonać? Używam Maca bo mam wybór - i wolna wole. Wiec żadne krzyki, ze czarne jest białe i odwrotnie, na mnie nie działają)
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | ||
Applefan's Terminatrix
Data rejestracji: 18.09.2011
![]() |
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#3 | |
Gość
|
Cytat:
yahol: nie stawiaj się cały czas w roli oblężonej twierdzy - dyskutuj używając argumentów. Ja po raz enty podkreślam - nic mi do tego jakiego sprzętu i softu używasz - Twoje pieniądz i Twoja wola. Ja tylko próbuje zrozumieć, jak można do tego stopnia uzależnić się od jedynie słusznego producenta, zupelnie ignorując ... (tu wstaw co chcesz, ponieważ absolutnie nie mam zamiaru Cie obrażać, co zresztą deklaruję po raz kolejny). Ostatnio zmieniany przez yossi : 30.09.2011 o godz. 14:15 |
|
![]() |
![]() |
Tagi |
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|