![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
![]() |
#1 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No to widzisz. Dla mnie Unity, Gnome3 i KDE4 to niestety pomyłka (z rożnych powodów).
Mają swoje jasne strony ale na żadnym nie chciałbym pracować. Konkurs na najbardziej udziwnione środowisko i najmniej wygodną obsługę wciąż tam trwa. @nemka no wlasnie nie bardzo się da to pomniejszać. Ciut tak, ale kosztem wygladu gorszego niż Win95. Zmniejszysz czionki można, ale przyciski nie chcą się już tak ładnie kurczyć. Ja bym wolał zmniejszyc przycisk i zwiększyć czcionkę. Może gdyby posiedziec w plikach tekstowych i potuningować, dociągnąć specjalne theme to .. moze... kto wie. Ale nie chce mi sie. Lecz nawet na tym załączonym obrazku. 800x600 a spójrzmy ile miejsca zajmują wykresy. Po prostu się nie zmieściły. Kto to projektował? Dziecko? Potrzeba 1024x768 żeby obejrzeć trzy małe wykresy i garstkę informacji? GNOME3 słynie z super szerokich belek (nawet jak na linuksa) i znikomych możliwości ustawień. Nie wiem co to będzie. http://www.gnome.org/wp-content/uplo.../09/cc-all.png Po prostu cudo ![]() Ostatnio zmieniany przez sobrus : 03.10.2011 o godz. 11:58 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
Tagi |
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|