Powrót   Forum CDRinfo.pl > Urządzenia przenośne > Systemy operacyjne i aplikacje

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Ranking: Ranking dyskusji: głosów 4, średnio 3.00. Tryby wyświetlania
Stary 13.10.2011, 14:22   #1
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Bo iPhone nie pracuje na plikach, lecz na bibliotekach. BT Stereo nie wiem - nie testowalem. Wideorozmowy oczywiscie sa - FaceTime lub Skype, wraz z nowa wersja aplikacji Google bedzie tez opcja od "gugla". Najlepsza jakosc oczywiscie przez FaceTime.

Wyszlo iCloud oficjalnie - update'y wszedzie zrobione i wlasnie sie "uchmurzam" :-)!

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:
M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 13.10.2011, 15:32   #2
yossi
Gość

Cytat:
Napisany przez M@X Podgląd Wiadomości
Bo iPhone nie pracuje na plikach, lecz na bibliotekach. BT Stereo nie wiem - nie testowalem. Wideorozmowy oczywiscie sa - FaceTime lub Skype, wraz z nowa wersja aplikacji Google bedzie tez opcja od "gugla". Najlepsza jakosc oczywiscie przez FaceTime.

Wyszlo iCloud oficjalnie - update'y wszedzie zrobione i wlasnie sie "uchmurzam" :-)!
1. Czyli mogę używać BT do tego do czego chcę? Np. przesłać komuś przed chwilą zrobione zdjęcie lub wizytówkę? Czy też muszę przesłac całą bibliotekę na raz? Pytam bo kompletnie nie rozumiem polityki "bibliotek", mimo, że mam je oczywiście swoim Win 7, ale unikam jak ognia i bardzo się staram, żeby absolutnie żaden plik nie został dołączony do "biblioteki".
2. Czyli mogę nawiązać połączenie wideo z każdym telefonem na świecie, tylko jakość będzie oczywiście gorsza niż pomiędzy np. IP3 i IP4 ?
  Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Tagi
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a

Twoje uprawnienia: