Powrót   Forum CDRinfo.pl > Urządzenia przenośne > Systemy operacyjne i aplikacje

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Ranking: Ranking dyskusji: głosów 4, średnio 3.00. Tryby wyświetlania
Stary 14.10.2011, 16:12   #1
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus
Tylko zwróccie uwagę w jakim kontekście ja tego słowa użyłem.
Dla mnie iPhone idealny też nie jest, ja bym wolał Androida za 1000zł. A to o czymś świadczy
Ale ja to ja, nie jestem "targetem" tego urządzeni
Nie ważne kto jest targetem, nie ma idealnego urządzenia i pewnie nigdy nie będzie.

Cytat:
Co do smartphone, to Kowalskiemu nie wystarczy zwykły telefon, bo Kowalski umie palcem pokazać i odpalić Angry Birds czy wydusić pryszcz.
Na telefonie bez systemu operacyjnego też można było odpalić różnego rodzaju gry czy programy.
Nie oszukujmy się ale takie osoby kupuje smartfona dla lansu.

Cytat:
Palmtopa z kolei potrzebuje może 5% społeczeństwa... a pewnie nawet i tyle nie.

Stare smartfony były dla tej mniejszości, nowe są dla ogółu i mają znacznie większe szanse na sukces.

PS. Dla mnie zarówno iPhone jak i Android to właściwie zwykły telefon z możliwością uruchamiania dodatkowych programów. Bo doskonale udają zwykły telefon, czego o Windows Mobile powiedzieć nie mozna.

Android jest na linuksie i przez to ma ukryty potencjał, ale iOS jest (jak mi się zdaje) dla PDA mniej więcej tym czym konsole są dla pecetów. I jedno i drugie odpala gry, ale w różny sposób.
Czym się różnią palmtopy, urządzenia z WM od tych na androidzie? Wymień funkcje, których nie mają urządzenia oparte na systemie Android.

--------

Cytat:
Napisany przez Kris
Komitety kolejkowe po IP4S.
Z tego nie ma co się śmiać. Ci ludzie są zamanipulowani przez marketing Jobsa i jego firmy. Wmawia im się, że produkty Apple są najbardziej innowacyjne, magiczne itp...

Ostatnio zmieniany przez andy : 14.10.2011 o godz. 16:17
andy jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 14.10.2011, 16:43   #2
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez andy Podgląd Wiadomości
Z tego nie ma co się śmiać. Ci ludzie są zamanipulowani przez marketing Jobsa i jego firmy. Wmawia im się, że produkty Apple są najbardziej innowacyjne, magiczne itp...
a jak chca to niech sobie w to wierza! niech mi tylko tego nie wmawiaja.

wbrew pozorom z maxem da sie pogadac, vel wczoraj przy piwie, o applu, androidzie, wm...
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Tagi
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a

Twoje uprawnienia: