![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
![]() |
#1 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zapamietaj
to jest zaleta!
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
Data rejestracji: 20.06.2012
![]() |
Cytat:
A zresztą, co tam, może mnie Bartezu nie zabije: Kod:
rpm -ihv sasha-grey-fantasy.jpg Dlaczego? Bo w świecie unix-like (o którym Amerykanie nigdy nie zapomnieli i np. jest standardem na MIT) do organizacji plików zazwyczaj używamy specjalizowanych programów, które operują na metadanych. W świecie Windows nie ma tego poziomu abstrakcji i dla unixowca śmieszny jest np. brak menedżera zainstalowanych programów - programy Windows to bezładny zbiór plików. A twoje pliki, do których masz niby "bezpośredni dostęp" i tak to sobie chwalisz, tak naprawdę są tylko abstraktem, ikoną i one nie istnieją. Ale o tym już pisałem osiemset postów niżej. Jak jest w iClodd to nie wiem, ale mam nadzieję, że właśnie tak jak się Tobie nie podoba. @andy A wiesz, że lepsze są PC bez zintegrowanego złącza PS/2, ino z DIN na karcie ISA? No bo przecież jak się spali, to można wymienić kartę a nie od razu całą płytę. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forumator
Data rejestracji: 02.03.2012
![]() |
widzisz Banan... problem polega na tym, ż np. AS400 na którym pracowałem dłuższy czas jest obiektywnie lepszy - ale co z tego? Liczy się to, że ludzie - czytaj - normalni użytkownicy, chcą czegoś takiego, z czym nie beda sie musieli użerać i czego nie bądą musieli sią uczyć. W technologiach jest już tak, że najlepsze jest nie to co jest technologicznie najlepsze, tylko to, co jest najbardziej powszechne. Patrz casus kaset BetaCam i VHS.,
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|