![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#11 |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Reetou, nie wiem gdzie widziałeś "koczujących pod sklepem". Chyba na amerykańskim filmie.
Fanboy - bezkrytyczny wielbiciel. Naprawdę uważasz M@Xa za bezkrytycznego? Przecież wiesz, że on sobie jaja robi; nic dziwnego, w takiej atmosferze... A może chodzi o to, że M@Xa stać?! Jak widać, ciągle pisze posty w drodze do pracy lub w drodze z pracy, w kółko mówi o jakichś szkoleniach - nie jest leserem jak większość tu na forum (włącznie ze mną). Czyli co... idiota, gangster, aferzysta? Reetou, nie uwierzę że tak myślisz.... Ja bym M@Xa nazwał miłośnikiem Apple. Prywatnie znam takiego jednego, jest monterem instalacji chłodniczych i uwielbia też najwyższej klasy narzędzia, elektronarzędzia, narzędzia pomiarowe. Cieszy się jak dziecko z nowego klucza za 500 zł, ale ma do tego dystans... Tzw. dystans to wyróżnik człowieka inteligentnego, może wręcz inteligenta (zapomniana postawa). A reszta moich znajomych... z połowa ma ajfona czy choćby ajpada, ajpoda. Gdy chcę obejrzeć ich najnowszy nabytek, muszę to jakoś uzasadnić, bo widzę brwi uniesione ze zdumienia, że chcę zawracać głowę czymś tak banalnym jak telefon komórkowy. W znakomitej większości ajfona mają znajomi nietechniczni, dla których jest on po prostu wygodnym narzędziem. A szpanerzy... no zdarzają się, ale nie telefonem... |
![]() |
![]() |
Tagi |
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|