![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
![]() |
#1 | |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Dyskusja z Tobą, jest jak walka z wiatrakami. Nic nie daje. Używasz sofistyki (pewnie nawet nie wiedząc co to jest), jezuickich chwytów retorycznych i najgorszych metod erystycznych. Wyrywasz cytaty z kontekstu, i przeinaczasz ich znaczenie. Mam wrażenie, ze sprawia ci maniakalną przyjemność znajdywanie i cytowanie niepochlebnych opinii o Apple i użytkownikach tego sprzętu. Sam fakt, ze ktoś może używać Apple i mieć z tego przyjemność i satysfakcje - sprawia ci ból i powoduje atak agresji. Bo to musi być fanboj najgorszego gatunku i pewnie jeszcze zboczeniec. (czyż nie było takich opinii ![]() Mnie to tam rybka, ale sporo ludzi jednak czyta to forum i wyrabia sobie zdanie, nie tylko o sprzęcie. I ludziach też ![]() I to by było z mojej strony, na tyle. Dla jasności - obecnie używam trzech systemów operacyjnych: Mac OS X, Windowsa XP i 7, oraz Zorina. Na Linuxie rzeczywiście nie mam wirusów, trojanów, ale tez nie mam drukarki i Wi-Fi ![]() Na Win i Mac OS mam wszystko - ale Mac OS jest elegancki i to mnie przekonuje. Windowsa 8 i Mac OS Mountain Lion z cala pewnością w najbliższym czasie nie będę używał. I taka uwaga na marginesie - to forum strasznie zeszło na psy - nic przeciwko psom nie mając. Bardziej przypomina forum onetowskie dla pryszczatych nastolatek, niż "poważne" forum tematyczne ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
czasy walki Teac'a z LG to prehistoria, teraz masz ajfona i samsunga po prostu inne czasy ![]()
![]() |
![]() |
Tagi |
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|