![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#11 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przestancie gadać o pierdołach. C nie jest blisko metalu, to język wysokiego poziomu.
Choć nie taki, ze 99% roboty odwalili inni. Knuth to podstawa, nam nie pozwolono ruszyć Pascala dopóki Knuth z nami nie skończył Ale mniejsza o te bzdety. Najważniejsze że dziś po 3 godzinach bojów. SKONFIGUROWAŁEM DRUKARKĘ PRZEZ SAMBĘ 3.6.6!!!! Dodałem roota do smbpasswd, siebie to @lpadmin, wymusiłem usera w smbconf, doinstalowałem smbclient i przez rpcclient enumprinters 5 zauważyć trzeba było, że jest źle - w porównaniu z enumprinters. I wtedy już prosto - setprintername Brother Brother i po uporaniu się z WERR_ACCESS_DENIED (przez wymuszenie usera w sekcji global) i ściągnięciu i przeanalizowaniu specjalnego smb.conf podanego gdzieś na forum nagle zaczęło działać!!! Oczywiście w CUPS wszystko pozaznaczane, ale to taka oczywistość ze nie warto wspominać. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 24.09.2012 o godz. 22:05 |
![]() |
![]() |
Tagi |
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|