![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
![]() |
#1 | ||||
Forumator
Data rejestracji: 02.03.2012
![]() |
Cytat:
Jeśli bym chciał telefon, który muszę sobie poprawiać, to mogę sobie kupić coś za 300 PLN. Tu mamy 2 opcje - albo IP5 jest "idealny" i w związku z tym nie wymaga poprawek (polecam Słownik języka poskiego - hasło: "ideał") , albo idealny NIE jest i wymaga X poprawek, a w tym momencie jego idiotycznie wysoka cena jest tylko za "emejzing". Cytat:
Cytat:
No to sie uśmiałem ![]() Czy możesz wskazać jakąkolwie inną firmę poza Apple, która wszem wobec i każdemu z osobna ogłasza, że jest emejzing, osom, madżikal oraz "most advanced in the world?". Ja takiej nie znam. Jak coś jest "most advanced in the world?" to ja oczekuję PRZYNAJMNIEJ, że nie będzie odpadać farba, że o innych "ficzerach" nie wspomnę. Cytat:
To też jest bardzo dobry telefon, tylko, że jest jeden problem ogólny z Blackberry... wiesz jaki?
Sprzęt: ZX Spectrum+ ------------------------- ...i przyprowadził Pan użytkownika do Apple Store i rzekł mu: "wybierz sobie telefon" Ostatnio zmieniany przez Yossi : 11.10.2012 o godz. 09:50 |
||||
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
Tagi |
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|