![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#11 | |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Osobiście uważam, że firmy mocno się Apple inspirowały, a przynajmniej wypuściły swoje urządzenia na rynek (w który nikt nie wierzył) - już przygotowany z istniejącym dużym popytem na urządzenia tej klasy.
Ale to nie ma dla mnie znaczenia, odkąd przeczytałem, że Jobs takie kopiowanie jak najbardziej pochwalał i sam stosował. Skoro tak, to ja nie widzę problemu. I posiadacze Apple również nie powinni się bulwersować. Cytat:
I dla mnie to w zasadzie kończy temat. Apple owszem było pierwsze, wyznaczyło kierunek, a potem inni podążyli za nim zgodnie z wyznaczoną filozofią - i jest OK. Zwłaszcza dla konsumentów jest to bardzo OK, bo możemy mieć smarta za 500zł, a nie 2500zł, więc płakać nie musimy. Tym samym filozofia Jobsa uczyniła wiele dobrego ![]() Zamkniecie tematu to nie problem, natomiast sens tego jest żaden. Wystarczy że ktoś potem założy temat "Pojawił się iPhone6" i wszystko wybuchnie ze zdwojoną siłą. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 30.11.2012 o godz. 10:38 |
|
![]() |
![]() |
Tagi |
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|