![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#11 | |
Forumator
Data rejestracji: 02.03.2012
![]() |
Cytat:
Mój poprzedni podpis był cytatem z książki S. Lema, był oczywiście żartem (gdybyś w razie nie zauważył lub gdybyś miał braki w podstawowej lekturze) i był adresowany do pewnej grupy użytkowników, dla której hasło "przede wszystkim nie myśleć" jest wyznacznikiem kierunku na ich życiowej drodze w dziedzinie IT. P.S. Zastanawiam się, skąd się biorą Twoje personalne ataki na mnie. Czy ja Ci jakąś krzywdę zrobiłem? Obraziłem Cię kiedyś? "Zjadłem kogoś z Twojej rodziny?" (że zacytuję jedną z moich ulubionych kreskówek) Mam na tym forum kilku przeciwników, którzy mają w 100% inne zdanie niż ja (M@x, Sobrus), a z którymi chcę i lubię dyskutować bo mają coś do powiedzenia. Sprawia mi to przyjemność. Jeżeli chcesz ze mną dyskutować , to podawaj konkretne argumenty, do których można się odnieść lub po prostu nie komentuj.
Sprzęt: ZX Spectrum+ ------------------------- ...i przyprowadził Pan użytkownika do Apple Store i rzekł mu: "wybierz sobie telefon" Ostatnio zmieniany przez Yossi : 05.07.2013 o godz. 07:43 |
|
![]() |
![]() |
Tagi |
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|