![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#7711 | ||
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
Strasznie ciekawy jestem jak Huawei rozwiązało Force Touch w swoim Mate S ![]() @sobrus nie wiem na ile miarodajne jest MajApple ale piszą tam, że urządzenie przegrzewa się bez wyraźnego powodu ![]() http://myapple.pl/posts/9795-problem-z-iphone-ami-6s
XMPP: andrzej(at)czerniak.info.pl Ostatnio zmieniany przez andy : 28.09.2015 o godz. 20:23 |
||
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#7712 | |||
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Bawiłem się chwilę iPhone 6 i nie zauważyłem żeby był wolny albo źle działał. Znam też osoby co - dla mnie całkowicie niezrozumiałe - kupują dziś iPhone 4S i są jego działaniem zachwycone. Cytat:
Cytat:
Bo cóż znaczy dla laika "bez wyraźnego powodu"? Póki co serwisy donoszą, że usterka występuje bardzo rzadko. Możliwe więc że dotyczy pechowych egzemplarzy albo "wyjątkowych" użytkowników ![]() Żaden serwis nie podał także temperatury wyższej niż 39C, co całą aferę stawia w dziwnym świetle. Autor tego artykułu http://bgr.com/2015/09/28/iphone-6s-...-camera-flash/ nawet próbował zreprodukować problem - lecz mu się to nie udało. To też o czymś świadczy. Zostawiając na chwilę ten problem wyniki wydajności nowego procesora mówią same za siebie: 2553 / 4465 https://youtu.be/Y6y1Kl5wiR8?t=33s Konkurencja : https://youtu.be/wH4DBzhujhU?t=32s Single core o prawie 70% szybszy niż S6, grubo ponad 2x szybszy od LG G4? WTF? To nawet nie jest śmieszne, różnica zamiast się zmniejszać to się zwiększa. Stała się rzeczy niesłychana - Samsung S6 ( i niestety tylko on ) przegonił dwuletniego iPhone 5S który ma 1400. ![]() To już trzecia generacja tych procesorów od Apple a konkurencja co? Halo? Kotlety odgrzewają trzeci rok? Przecież Apple nawet własnych fabryk nie ma. Wygląda na to, że w topowych Androidach premium jest niestety tylko cena ![]() Ostatnio zmieniany przez sobrus : 29.09.2015 o godz. 08:49 |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7713 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Testy są na yt. Można zobaczyć uruchamianie i działanie aplikacji.
Ciekawe czy gdyby te osoby wzięły do ręki najnowszy model IP, to czy też by dalej twierdziły, że 4S działa tak świetnie ;-) W szczególności na najnowszej wersji iOS. No i na koniec. Nigdzie nie napisałem, że 6 działa źle czy wolno. Jednak na niektórych testach są opinie, że nie działa tak płynie jak jego brat. BTW, 6+ ma taki sam procek co 6 i większą rozdzielczość więc będzie działał wolniej :-) Ciekawi mnie ile pierwszych partii będzie w jakiś sposób wadliwe. Zazwyczaj trwa to ok 1-2 miesięcy. BTW 2, pajonk znowu wyskoczył z artem o tym że różowy kolor telefonu jest ok dla faceta. Mam nadzieję, że to tylko po to aby klików nałapać... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7714 | |||
Jukebox Hero
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ostatnio zmieniany przez sobrus : 29.09.2015 o godz. 09:04 |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7715 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.redmondpie.com/detailed-b...-in-the-world/
Hejtowac, zaprzeczac, negowac! Bartez bedzie mial odslony! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7716 |
Moderator
![]() Data rejestracji: 26.10.2008
A dla mnie moze nawet robic loda i tak nie zmieni mojej decyzji ze nie lubie polityki tej firmy, z reszta tak samo jak jego konkurencji, jak o mnie idzie to jedno jest guwno a drugie zasrane a trzecie obsrane
![]() ![]()
![]() |
#7717 |
Jukebox Hero
Ale co tu hejtować, Apple ma najlepsze hardware (mówię o SoC) i kropka. Tyle. Koniec tematu.
Może dwa lata temu można było się jeszcze sprzeczać, ale dziś ... Dziś już można się tylko kłócić iOS czy Android, chyba że ktoś ma zamiar wydać telefon na Intel i3. Polityka nie ma tu nic do rzeczy, nie wierzę też w bajki o super dostosowywaniu software do hardware. Po prostu hardware jest dobry. Cholernie dobry. Jakby Apple wydało słuchawkę na A9 z Androidem to reszta musiałaby się pakować albo uciąć ceny o połowę. btw swoją drogą czas pracy wifi miedzy iPhone 6+ a 6S+ niewiele się różni a baterię nowy model ma mniejszą, więc nowe procesory nie są aż tak prądożerne. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 29.09.2015 o godz. 17:02 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7718 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7719 |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No ale po co mieli by dawać bebechy jak reszta... skoro i tak się sprzedają. Śmiem zaryzykować stwierdzenie, iż nawet jak by kosztowały 20 tyś. i tak sprzedawały by się jak ciepłe bułeczki..
Z ekonomicznego punktu widzenia ich polityka jest słuszna, a inwestowanie w coś lepszego nie ma sensu. Z kolei Android mam tu na myśli Samsung'a, LG, Sony, muszą ładować coraz lepsze podzespoły... by w ogóle utrzymać się na rynku... O WM nawet nie ma co wspominać... bo i tak go czeka los symbiana ![]()
![]() |
#7720 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7721 | |
Guru
Cytat:
Jak WM będzie mieć 30-40% udziału na świecie to będzie można mówić o podboju rynku...
![]() |
![]() |
#7722 |
Ależ ja nie powiedziałem, że wm zawojuje rynek. Odniosłem się jedynie do twojej wizji zniknięcia jego z rynku. Moim zdaniem ta czarna wizja jest mało prawdopodobna, a funkcjonalność w10, właściwy kierunek rozwoju oraz środki i zaplecze M$ spowodują, że zaczną odgryzać swój kawałek tortu mobile. A dlaczego z andka? Bo ios to religia i ma wiernych wyznawców kupujących sprzęt w ciemno w przedsprzedaży
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7723 |
Moderator
![]() Data rejestracji: 26.10.2008
A ja mam nokia 1020 z tym badziewiem od M$ i nigdy wiecej tego badziewia taki fajny telefon i takie pskudztwo on M$
![]()
![]() |
#7724 | |
Guru
Cytat:
To tak jak wybierać OoO skoro można mieć Office, lub wybierać Androida skoro można mieć iP ![]()
![]() |
![]() |
#7725 |
![]() 3% powiadasz... Wróćmy do rozmowy za powiedzmy 5 lat, zobaczymy kto miał rację ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|