![]() |
Próbowałem używać programu do zmiany temperatury kolorów w zależności od pory dnia ale to nie dla mnie. Może do czytania tekstów jest ok ale przy przeglądaniu np sieci już tak fajnie nie wygląda.
Jeżeli chodzi jednak o automatyczną regulację jasności, to bym chyba zabił gdyby ktoś mi to zabrał. Jak jestem na zewnątrz i słońce świeci na max, to powinienem mieć maksymalne podświetlenie, natomiast jak siedzę po ciemku, to powinno być jak najmniejsze aby nie męczyło oczu. |
Pewnie niezbyt dobrze sypiasz w takim razie w Twoim wieku ;-)...
|
Pytam ponieważ ja akurat wolę maksymalną jasność niezależnie od pory dnia, a znając Apple to w wielu kwestiach nie zostawia użytkownikowi wyboru. ;]
|
Mizna. Ale w zyciu tego nie zrobie! :spoko:
|
Cytat:
|
|
Krotko: ekran True Tone w iPad Pro to najlepsza funkcja od czasow Touch ID! :wow:
|
|
Pewnie oday w iOS. Ostatnio ich pełno.
|
:rotfl:
|
Najbardziej prawdopodobna jest teoria o sklonowaniu flasha, czyli:
1. Robimy 9 prob 2. Wylut flasha, wlutowanie flasha z kopia i zerowym licznikiem prob 3. Kolejne 9 prob itd. |
Pomimo wyroku nakazującego japku odblokowanie ajfona terrorysty - japko odmówiło.
W rezultacie FBI samo odblokowało ajfona. :] http://www.bbc.com/news/world-us-canada-35914195 Niewykluczone że wcale nie było to trudne, tylko im się nie chciało. :D |
Ale ja chcę pixela zobaczyć, to bez szkła nie da rady. :D
|
ipad pro mini ma wejść na koniec marca, ale cena powala :wow:
|
Cytat:
Decyzja podjeta - iPad Pro 9,7'' :spoko: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:43. |