![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#61 |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
hm akurat mam iPhona i używam go od czasów jak w Polsce nie był dostępny (od 1 generacji). Do tej pory tylko 1 raz na jakieś stronie nie mogłem czegoś znaleźć bo była w 100% zrobiona we flashu. Więc jakoś mogę żyć bez tego elementu.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#62 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
to zycze przyjemnosci
jednak reszta posiadajaca bardziej uzdolnione urzadzenia chce kozystac z flasha, usb, bt stereo, videopolaczen i wielu innych rzeczy, czasem nawet z kilku na raz gdyby tak nie bylo, nadal uzywalbym Mitsubishi M320 - trzyma 7 dni, jest megastabilny i MA WYMIENNE BATERIE ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
A ja używałbym Noki 6310i. Niestety nie produkują już
![]()
![]() |
#64 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bedac bezczelnym (no offence max)
dopiero po modzie mozna miec wielowatkowosc (sam max to napisal)(ale to zamula ...) a system ma dzialac bez modow (przeciez wymiana romow dla wm to zlo wcielone (to tez max pisal)) takze w kazdej sytuacji mozna dopasowac wade jako zalete... coz, takie czasy ![]()
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
Cytat:
![]() |
![]() |
#66 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
kiedys, na forum fotograficznym, przeczytalem, ze brak podswietlania lcd w aparacie jest zaleta, bo, uwaga, swiatleko wabic moze owady
![]() syndrom sztokholmski pelna geba przytaczac fragmentow o ip* (wstawic odpowiednia "hone", "ad" lub "od") nawet sie nie chce ![]() sek w tym, by zdawac sobie sprawe z niedomagan sprzetu ja nie twierdze, ze WM jest bez wad, tylko ze ma o wiele wieksze mozliwosci niz system appla |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie kupią, nie znają, a rzucają się z siekiera na biednego usera
![]() Ludzie, o co wam chodzi, przecież możecie po prostu nie kupić nikt was nie zmusza. Wykażcie sie empatia, pozwólcie cieszyć się innym.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | ||||
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Zgadzam sie z Toba w pelni. Tylko obaj chyba wiemy ze jest masa tresci w AppStore/iTunes za ktore warto zaplacic, co jest oczywistym uiszczeniem tworcy oplaty za stworzone przez niego dzielo, w dodatku dzieki metodzie dystrybucji - uproszczonym do granic mozliwosci. Czy trzeba czegos wiecej? Jesli beda ksiazki i gazety to chyba juz nie (iTunes daje mi filmy i muzyke, AppStore - gry i programy)!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mam nadal jedna w szafie praktycznie nieuzywana - czasem sluzy do lansu, gdy ktos zna "legende" jaka owiany jest ten telefon ;-)! Cytat:
Amen ;-). Ja czekam az Orange mi zaoferuje iPada w jakims fajnym abonamencie ^_^! |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | ||
logged out
CDRinfo VIP
Cytat:
Cytat:
Brak wielowątkowości to wada. Po co ci procek o częstotliwości taktowania 600MHz skoro można jednocześnie uruchomić jedną aplikację?
XMPP: andrzej(at)czerniak.info.pl Ostatnio zmieniany przez andy : 31.01.2010 o godz. 19:59 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Get a Mac!
Tu sie zgodze z Toba Andy - wystarczyloby, aby Palringo przesylalo wiadomosci z komunikatora w technologii Push i byloby po problemie (wszak SDK w pelni wspiera to rozwiazanie). No, ale to juz wina tworcow Palringo a nie Apple ;-)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Cytat:
Osłabiasz mnie... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na ten temat podyskutujemy jak sie obudzę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | ||
logged out
CDRinfo VIP
Cytat:
Cytat:
![]() ExoPC Slate - kolejny killer srajpada?
![]() |
![]() |
#74 |
Get a Mac!
$780, na Windowsie, 4 godziny na baterii i bez MultiTouch. Dzieki, postoje ;-)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | ||||
logged out
CDRinfo VIP
Cytat:
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o cenę: Cytat:
Cytat:
![]()
XMPP: andrzej(at)czerniak.info.pl Ostatnio zmieniany przez andy : 31.01.2010 o godz. 22:02 |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
Opcje związane z dyskusją | |
Tryby wyświetlania | Oceń tę dyskusję |
|
|