![]() |
|
A to, że nie musi mieć innej kopi... ta mu styknie
|
I co w związku z tym? ???
|
Cytat:
|
Powinny być w zipe wszystkie dane ze wszystkich partycji: system, boot, data itd.
Przed wgraniem custor romu sformatuj wszystkie partycje poza boot i recovery jeśli jest na oddzielnej, inaczej pewnie będziesz mieć bootloop (ponieważ wgrywając rom tylko dodasz pliki, a istniejące nadpiszesz tymi z archiwum; dalvik cache tez pewnie będzie powodował problemy). @mgit Przecież napisałem... Inaczej kopii nie zrobisz. To co robią clockworki to kopie plików, a nie obraz flasha. Niestety, ale w niektórych przypadkach nawet stety. ;) |
Cytat:
|
Backup zrobi sobie z poziomu recorvery ;)
|
Nie, teraz zrób kopię wszystkich partycji. Dopiero potem szukaj rom-ów. :P
|
Cytat:
teraz tylko custom rom :haha: dzięki! |
Acha... dzięki za info ;) Mi wsio ryba telefon po gwarancji już, baran bym był gdybym nie kombinował :)
|
@Patrix
Nie chodzi o Flash counter a o Knox Warranty Void Cytat:
Cytat:
Z którego jasno można wywnioskować, że oni wiedzą, że ja wiem o wadliwym sofcie i wyciąganie baterii raz dziennie z telefonu jest wskazane i nie jest to wcale uciążliwe - a jak im będę zawracał gitarę kolejny raz z tym samym, to każą mi zapłacić za bezpodstawne zawracanie głowy. I Adnotacja, że skoro wiem, że jest wadliwy soft - to ponoć są nieoficjalne metody naprawy (wgranie bootloadera nie oficjalnego oraz softu jest możliwe, ale u mnie za cholerę działać nie chce - na forum androida, ze względu na 0 popularność tego modelu - nie specjalnie jest rozwijany jakikolwiek soft i metody rozwiązania problemu). |
Cytat:
Sami sie upomnieli ze zawalili, sami wymienili baterie (i aparat wraz z przyciskiem POWER) i sami odeslali bez placenia. |
Cytat:
http://rootgalaxys3iii.com/wp-conten...2012/11/04.jpg |
Cytat:
|
Flaga rootowania nie zapisuje się w miejscu gdzie tylko można zwiększać licznik o 1? :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:11. |