Powrót   Forum CDRinfo.pl > Urządzenia przenośne > Systemy operacyjne i aplikacje



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
LinkBack Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 08.08.2016, 13:20   #1
the one
 
Avatar użytkownika andrzejj9
 
Data rejestracji: 08.12.2002
Lokalizacja: Wrocław
Posty: 17,860
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Instalacja Skype na nowym telefonie - brak kontaktów

Zmieniałem ostatnio telefon i wszystko przerzuciłem bez większych problemów, ale nie mogę dojść do ładu ze Skype.

Instaluję tak jak zawsze - na komputerze, tablecie, poprzednim telefonie, tylko że tutaj nie ma żadnych kontaktów. Próbowałem instalować kilka razy, dawać synchronizację, ale cały czas nic nie ma. Konto jest to samo, co wszędzie, przy próbie dodawania osób chce im na nowo wysyłać zaproszenia.

Ma ktoś jakiś pomysł, co można z tym zrobić?

(ewentualnie.. da się jakoś bezpiecznie ściągnąć jakąś poprzednią wersję?)
__________________


neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 11.08.2016, 13:45   #2
eŁDeZet Ma(j)ster
 
Avatar użytkownika szczuru
 
Data rejestracji: 05.04.2005
Lokalizacja: Uć
Posty: 2,389
szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
A zrobienie kopii aplikacji + jej danych na starym telefonie (np za pomocą Titanium Backup) i przywrócenie jej na nowym? Do takiej czynności raczej root nie jest wymagany.
__________________
szczuru jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.08.2016, 22:16   #3
Guru
 
Avatar użytkownika mgit
 
Data rejestracji: 22.08.2004
Lokalizacja: Chojnów
Posty: 8,550
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Jak chcesz jej dane tej aplikacji - to root jest wymagany...
__________________
Internet osiedlowy - nie taki zły
mgit jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.11.2018, 08:46   #4
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 07.02.2016
Posty: 38
BDROMek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
technet nie pomógł? Jaka szkoda. Może pora na coś uniwersalnego? XMPP + Jingle/SIP?
BDROMek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.11.2018, 15:35   #5
Moderator
 
Avatar użytkownika misiozol
 
Data rejestracji: 26.10.2008
Lokalizacja: Irlandia/carnew
Posty: 4,545
misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9 Podgląd Wiadomości
Zmieniałem ostatnio telefon i wszystko przerzuciłem bez większych problemów, ale nie mogę dojść do ładu ze Skype.

Instaluję tak jak zawsze - na komputerze, tablecie, poprzednim telefonie, tylko że tutaj nie ma żadnych kontaktów. Próbowałem instalować kilka razy, dawać synchronizację, ale cały czas nic nie ma. Konto jest to samo, co wszędzie, przy próbie dodawania osób chce im na nowo wysyłać zaproszenia.

Ma ktoś jakiś pomysł, co można z tym zrobić?

(ewentualnie.. da się jakoś bezpiecznie ściągnąć jakąś poprzednią wersję?)
Uruchom na obydwu urzadzeniach naraz powinno zaskoczyc .
__________________
It’s true what you heard, I am a freak, I’m disturbed
misiozol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania Oceń tę dyskusję
Oceń tę dyskusję:

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
TrackbacksWyłączone
PingbacksWyłączone
RefbacksWyłączone


Podobne dyskusje
Dyskusja Autor Forum Odpow. Ostatni Post
Chuck Norris Morris Humor 111 07.10.2018 02:42
Brak obrazu na monitorze na DVI Wicekmarek Komputery 9 26.02.2010 08:03
Zgrywanie Video z magnetowidu na PC i brak glosu scheptom DVD-Video 2 28.09.2005 22:54
Powtórka z historii - trochę długie para Off topic 63 01.09.2005 10:50


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO