![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#1 |
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak się wam podoba Windows 10 Mobile?
Z racji aktualizacji Lumii z Windows Phone 8.1 do 10, krótkie streszczenie, co na pierwszy rzut oka mi się spodobało, a co nie.
Z głównych zmian na lepsze:
Co w nowej wersji - w porównaniu z Androidem, albo w ogóle - przeszkadza mi albo denerwuje:
Co ciekawe - nie ma jak dotąd takich zmian w porównaniu z 8.1, które uważałbym za zmiany na gorsze. Właściwie przy każdej nowej wersji OS coś takiego znajduję, tutaj na razie nie... Tego co teraz piszę pewien do końca nie jestem, bo to dopiero jakieś 20 godzin, ale przy tej ilości zabawy jaką sobie urządziłem bardzo silnie podejrzewam, że zarządzanie energią jest lepsze i bateria wytrzymuje dłużej. Tego również do końca pewien nie jestem, bo przed instalacją musiałem zwolnić trochę miejsca, ale mam wrażenie, że po usunięciu plików tymczasowych po instalacji dziesiątki mam więcej miejsca na telefonie niż miałem. To jest do sprawdzenia na forach, potem może sprawdzę czy dziesiątka jest bardziej kompaktowa niż 8.1, czy to tylko efekt tego, że powyrzucałem część danych do komputera przed instalacją. Ogólnie, uważam że zmiana jest bardzo korzystna.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Chuck Norris | Morris | Humor | 111 | 07.10.2018 02:42 |
Szyfrowanie sygnału TV SAT. Jakie są, jak działa itpe. | andy | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 17 | 16.01.2016 14:37 |
Komputer po włączeniu zawiesza się - Windows 7 | banan00 | Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software | 14 | 15.03.2010 15:21 |
<<< Szyfr Biblijny - jak to rozumieć? >>> | Macio.Men | Off topic | 13 | 24.10.2003 16:29 |
jak sie wam podoba ... | BD | Off topic | 28 | 14.03.2003 22:47 |