![]() |
jak smartfon ma wbudowany tuner dvb-t to tak
tylko, ze niezwykle malo jest takich fonow, bardzo bardzo malo (ale istnieja!) |
A w jaki sposób chcesz odbierać telewizje bez internetu?
|
A jest taka aplikacja dzięki której można oglądac programy telewizyjne (głównie polskie) bez potrzeby uruchamiania połączenia internetowego tak jak w programie FM Radio?
|
daję propozycję, dla kierowców, żeby nie musieli płacić mandatów ani stac w korkach :) iCoyote, jest free
|
U mnie na telefonie było dokładnie odwrotnie MX Player chodził wolno, przycinał się, zawieszał.
A VLC śmiga aż miło. :spoko: |
Sprawdziłem 2 filmy full hd i chodzą bez problemów
|
VLC na mobile jest jeszcze w powijakach. Też mogę polecić MX Player, ale ze względu na pierdylion procków to też trochę totolotek. ;p
- - - Potrzebuję aplikacji do kontaktów, która najlepiej jakby przechowywałaby je zaszyfrowane, a obowiązkowo pozwalała na export/import. Ta domyślna brandowana i ta z AOSP eksportują tylko do vCard, a ten nie obsługuje grup (albo tylko u mnie nie eksportuje grup, tego nie wiem). W ogóle co za szajs, okazuje się że absolutnie żadna z aplikacji, które preinstalował producent telefonu do niczego się nie nadaje. Wszystkie są ubogie, zabugowane, "zgettonizowane" i brzydkie. ;] |
Cytat:
Później załaduję coś z podwójnymi napisami. |
Vlc się tnie, pixeloza, odtwarzacz zainstalowany w tablecie odtwarza płynnie ale nie da się zmienić ścieżki dźwięku
|
vlc nie łyknie tego?
|
MX Player?
|
Potrzebny odtwarzacz plików .m2ts lub jeszcze lepiej playlisty, w którym można wybrać ścieżkę dźwiękową.
Najlepiej za darmo i żeby mało żrący był. ;) |
Cytat:
|
Link2SD przenosi wszystko co sie chce
producent nie zaleca przenoszenia widgetow link2sd nie ma nic wspolnego z opcja przenoszenia programow z menu aplikacje :) wymaga podzialu karty na 2 partycje, jedna dla linucha, nie bedzie widziana ani przez robocika (ten dzieki link2sd ja obsluguje) ani dla windy (MS nadal uwaza, ze wymiennych nosnikow flash sie nie partycjonuje) |
Ilość załączników: 2
Nie badałem sprawy dokładnie, ale tak to wygląda dla użytkownika.
APK Adobe Readera ma ok 7,8MB. Co przenosi a co nie przenosi ciężko mi powiedzieć (=jestem leniwy), ale na pewno nie przenosi w całości. Żeby było śmieszniej to przeniesiona aplikacja zajmuje więcej niż nie przeniesiona :rotfl: Załącznik 65564Załącznik 65565 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:15. |