![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Programy do nagrywania, testowania, diagnostyki Dział poświęcony oprogramowaniu związanemu z nagrywarkami CD/DVD/Blu-ray |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CDBurnerXP
Temat dotyczy wszystkich spraw\problemów\ustawień itd itp związanych z programem CDBurnerXP
![]() link: CDBurnerXP Ostatnio zmieniany przez czary2mary : 19.03.2015 o godz. 16:31 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
Dziwny ten program, audio nagrywam zawsze z taką samą prędkością itp. a odkąd zacząłem nagrywać przez CD Burner XP to średnio co 2 płyta się zacina, albo przeskakuje.
Jak myślicie jest to wina programu czy może po prostu nagrywarka się już kończy? Mój sprzęt to Pioneer DVR-215BK Ma ktoś podobne problemy?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Płyty OK ?
Przetestuj inne programy ; BurnAware BurnAware Ashampoo Burning Studio Ashampoo Burning Studio |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
Teraz przerzuciłem się na BurnAwareFree, póki co jest ok
płyty verbatim |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
Program lekki, u mnie się od zawsze sprawdza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 05.02.2017
![]() |
Tak jak powyżej, program lekki, a że wypalam głównie płytki z danymi DVD+R, to nie miałem większych problemów. Podoba mi się przejrzystość interfejsu.
Ale musiałem wrócić do jakiejś starszej wersji, bo po którejś aktualizacji kilka płyt mi skopał jeśli chodzi o atrybuty plików - resetował daty plików bez pytania... Od tamtego czasu nie aktualizowałem, bo się boję co tym razem przestanie działać ![]() Czasami tworzę obrazy ISO i mogę powiedzieć, że przy przeciągnięciu wielu plików CDBurnerXP jest bardzo wolny. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
CDBurnerXP i sprawdzanie poprawności nagranych danych - czy to działa? | lonelywolf84 | Napędy optyczne Blu-ray, Ultra HD Blu-ray, HD DVD | 2 | 21.02.2011 17:57 |
kiedy nowa wersja cdburnerxp pro | lukasz-janik | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 12 | 14.10.2007 14:14 |
CDBurnerXP Pro jak spolszczyc? | mastnet | Napędy optyczne CD | 6 | 14.01.2006 23:59 |
Problem z CDBurnerXP Pro 3.0.116 | mgit | Off topic | 1 | 06.03.2005 00:17 |
CDBurnerXP Pro i nagrywanie cd w locie. | ShaggY_PL | Napędy optyczne CD | 1 | 11.06.2004 14:02 |