![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 06.07.2004
![]() |
ac3 z avi na wav
witam. chciałbym wyciągnąć ścieżke dźwiękową z filmu avi i zamienic na wav, żeby podać ścieżke do dźwięku w TMPEnc zeby przerobić na mpeg... (vcd).
próbowałem z Goldwave, ale sie wiesza, w VirtualDub jak chce zapisać jako wav wyskakuje coś takiego: the requested audio compression is not compatible with the input format. check that the sampling rate and channel count of the inpt match those of the requested format. (juz raz mi sie udało nagrać ten film na VCD tylko jak ja to zrobiłem ![]() ![]() czym to zrobić ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 23.06.2004
![]() |
proponuje viltual_dub_mod
- sprawdz czy to ac3 - zapisz jako wav (wczesniej sprawdz, czy jest zazn. opcja direct_stream_copy) - zmien nazwe utw. pliku z .wav na .ac3 - i tu osobiscie biore head_ac3 i robie wav - zapodaje w tmpegu pozdr
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 17.08.2003
![]() |
proponuje zestawik gordiana, wrzucic .ac3 przerobic na mp3vbr a nastepnie zamienic np. w cdex na .wav, jezeli masz film to zamiast wyciagac ac3 mozna wyciagnac wav
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forumator
Data rejestracji: 04.04.2004
![]() |
a ja polecam Edit studio - wrzucasz film i zapisujesz jako wav po ok 3 min. masz juz wyciągniety dzwięk
![]() |
|
|