![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#17 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.01.2005
![]() |
Cytat:
tak to owszem pliki sa nie zgodne ze soba plik mpv jest mniejszy od ac3 plik mpv robilem w TMPGEnc i plik mial dlugosc 1:28:[iles tam sec nie pamietam] film w divix ma 1:35:25 plik ac3 robilem w wielu prgramach ale ostatnio zrobilem w vegas 4.0 poniewaz chcialem go przerobic na 5.1 i dziwne to bylo bo nieraz byl dluzszy i nieraz krotszy i to jak kazdy program uzywalem nieraz mial 0:58:[iles sec] a nieraz okolo 1:40:00 ale nigdy nie byl rowny z obrazem dzwiek sie opuznial roznie bo jak przewinalem dalej film to coraz bardziej byl spozniony fps robilem w nadbud bo tak jest napisane wedlug poradnika cobravader by zmienic framerate [chyba ze sie myle i fps to nie to samo co fremate-nie mam pojecia] napisy robie w subtitle workshop i one sie zgadzaja z plikiem audio kiedy ktos mowi np. "he kill me" to jest w tym czasie "on zabil mnie" tylko ze obraz juz owiele wczesniej byl do tych slow nie mam pojecia czy to wina pliku audio czy wina pliku video dziekuje za udzielanie mi pomocy pozdrawiam Ostatnio zmieniany przez kowal17 : 03.02.2005 o godz. 00:11 |
|
![]() |
![]() |
|
|