Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DVD-Video

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 08.05.2006, 18:16   #1
modziq
Bywalec

Data rejestracji: 23.06.2005
modziq w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
AnyDVD-jak usunąć chama???

Mam problem.Otóż nie mogę zlokalizować gdzie AnyDVD przechowuje info o rejestracji.Miałem triala 5.9.5.9 zainstalowałem na niego 5.9.6.0 i chociaż pozostało mi pare dni do końca okresu próbnego to zaczął mi pokazywać info o jego zakończeniu.No to wyinstalwałem go (klucze z rejestru i pliki z folderów też pousuwałem) ale i tak po ponownym zainstalowaniu pokazuje mi to samą informacje o końcu okresu próbnego.
Więc gdzie może sie jeszcze chować
modziq jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 08.05.2006, 19:37   #2
mgit
Guru

Data rejestracji: 22.08.2004
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
a nie lepiej poszuka***263; rodzynka b***281;dzie pro***347;ciej
Stary 08.05.2006, 20:32   #3
modziq
Bywalec

Data rejestracji: 23.06.2005
modziq w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez mgit
a nie lepiej poszukać rodzynka będzie prościej
no niby tak ale...
Musiałbym go użyć przed pierwszym uruchomieniem AnyDVD wiec tak czy siak lipa...
Morał taki z tego że teraz tak czy siak potrzebuje usunąc śmieci które zostawił a których nie moge zlokalizować
modziq jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.05.2006, 21:45   #4
PIOTR34
..: DVD-VIDEO :..

Data rejestracji: 20.08.2003
PIOTR34 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
@modziq Uruchom regedit i wpisz anydvd lub slysoft i wywal wszystkie wpisy, sprawdź czy przypadkiem nie ma nic w autostrcie

PIOTR34 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.05.2006, 01:43   #5
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez PIOTR34
@modziq Uruchom regedit i wpisz anydvd lub slysoft i wywal wszystkie wpisy, sprawdź czy przypadkiem nie ma nic w autostrcie
to i tak nic nie da a po co to ciągnąć jak doradzenie jak się pozbyć wpisu = piractwo?
najnowszy DVDFab Decrypter powinien też dać radę.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.05.2006, 08:00   #6
punisher
Guru

Data rejestracji: 14.05.2005
punisher zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
O tak dvdfab decrypter dobry jest!
Stary 10.05.2006, 14:59   #7
tom34
Bywalec

Data rejestracji: 01.01.2003
tom34 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez modziq
Mam problem.Otóż nie mogę zlokalizować gdzie AnyDVD przechowuje info o rejestracji.Miałem triala 5.9.5.9 zainstalowałem na niego 5.9.6.0 i chociaż pozostało mi pare dni do końca okresu próbnego to zaczął mi pokazywać info o jego zakończeniu.No to wyinstalwałem go (klucze z rejestru i pliki z folderów też pousuwałem) ale i tak po ponownym zainstalowaniu pokazuje mi to samą informacje o końcu okresu próbnego.
Więc gdzie może sie jeszcze chować
Spróbuj tego co znalazlem TUTAJ.:
Cytat:
Go to RegEditor and remove ASProtect regkeys - HKEY_CURRENT_USER/Software/ASProtect

tom34 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.05.2006, 15:04   #8
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
wsadzanie starocia to te***380; spos***243;b na walk***281; z piractwem.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.05.2006, 15:50   #9
mgit
Guru

Data rejestracji: 22.08.2004
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez modziq
no niby tak ale...
Musiałbym go użyć przed pierwszym uruchomieniem AnyDVD wiec tak czy siak lipa...
Morał taki z tego że teraz tak czy siak potrzebuje usunąc śmieci które zostawił a których nie moge zlokalizować
nic podobnego rodzynek aktualny do najnowszej wersji jest w postaci pacha który sprawia nam full wersje oczywiście tylko w celach testowych

Twoje uprawnienia: