![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.07.2003
![]() |
Audio DVD Creator 1.0 super tylko mały problem...
Do tej pory myśłałem że DVD Audio czytają tylko nieliczne stacjonarne DVD. A tu miła niespodizanka. Okazuje się że "zwykły" odtwarzacz potrafi odczytać płytę Audio DVD stworzoną tym programem. Dzięki temu można na 1 dvd-r (lub dvd+r) upchać ponad 6 godzin muzyki jakości cd lub 46 jakości mp3 (192 kb/s) Bawiłem się wczoraj tym programem. Bardzo prosty kreator. Tylko gdy tworzę rozdziały to później mój stacjonarny przy próbie przskoczenia przyciskiem >> do następnego utworu wyłącza płytę. Nie ma tego problemu natomiast w komputerze gdy np. odtwarzam taką płyte w Power DVD. Niby da się to rozwiązać poprzez osobny zapis każdego utworu, a póżniej połączenie wszystkiego w całość np. programem dvd2one ale przy tak dużej ilości utworów schodzi na tym strasznie dużo czasu. Nie wiem, może to wina mojego stacjonarnego. Mam YAMAHA s510. Czy próbował już ktoś robić sobie takie płyty ? Z góry dzięki za rady.
Pozdrawiam Piotr
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 27.10.2003
![]() |
[QUOTE=PiotrM1973]Do tej pory myśłałem że DVD Audio czytają tylko nieliczne stacjonarne DVD. A tu miła niespodizanka. Okazuje się że "zwykły" odtwarzacz potrafi odczytać płytę Audio DVD stworzoną tym programem.
WITAM!! Kolego czy ty znasz specyfikacje plyty DVD audio i jestes wstanie odroznic ten format od innego..widze ze nie bo wiekszych bzdur nie czytalem....posylam ci link o specyfikacji DVD Audio http://dvd.wp.pl/knowhow.html?art=dvd_audio_1 abys nie zyl w blednym przekonaniu... pozdrawiam,serdecznie
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.03.2003
![]() |
Audio DVD Creator 1.0 super tylko mały problem...
Czesc tez bawilem sie tm programem mam Philipsa 622 i jest to samo co u ciebie nieda sie przeskoczyc do nastepnego rozdzialuundefined
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|