![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
WinOnCD 6.02 i DVD-SVCD-VCD
Witam,
w tej dziedzinie jestem strasznym laikiem. Mam do nagrania płyte SVCD w WinOnCD 6.02. Jak to zrobić? Cos tam pisze aby wykupić lub ściagnąć nakładke, bo inaczej tego nie nagram. Jak jest naprawde? Pomocy! Użylem opcji szukaj ale nic sensownego nie znalazłem. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
ojojoj, przeciez teraz kroluje nero, tez kiedys mialem winoncd, ale pod xp strasznie marudzil i go zostawilem. To cos brakujace to pewno jakis codek do mpega, napewno kulawy jakis, efekt i tak bylby mierny, bo WnOnCd jest do nagrywania a nie codowania.
Plyte svcd mozesz nagrac w KAZDYM programie do nagrywania plyt cd, ale musisz uprzednio stworzyc jej obraz (ewentualnie strukture katalogow i takie tam). Inaczej mowiac trza przejsc przez authoring. Dobry jest do tego TSCV, poczytaj na www.doom9.net, ale jestem pewien ze na tym forum temat vcd/svcd byl wielkoktrotnie walkowany wiec nie licz na wiele odpowiedzi, bo wpierw trzeba uzyc funkcji Szukaj (a potem wpisac svcd). Szukajcie a znajdziecie! Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 13.12.2003
![]() |
Tak jak kolega mówi Nero
![]() ![]()
![]() |
#4 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Chyba coś wykombinuje. Jak pisałem wyżej: z opcji szukaj korzystalem, ale spróbuje jeszcze raz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|