![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 11.09.2005
![]() |
Authoring w IfoEdit - mały problemik
Hej Wszystkim
Mam taki mały problemik, co prawda w niczym nie przeszkadzający ale zastanawiający ![]() Ostatnio do składania filmu w całość po dodaniu napisów używałem ReJiga ale troszkę mi stwarzał kłopoty z uciekającymi napisami więc idąc za radą sięgnąłem po inny soft co okazało się skuteczne bo napisy już nie uciekają ![]() Tyle tylko że po złożeniu filmu w IfoEdit (opcją DvDAuthor) napisy mają indeks ENG, a dźwięk GER ![]() Opcje wyboru są szare i nie mam mozliwości przed złożeniem filmu zmiany nazw indeksów na ENG i POL. Czy wersja IfoEdit którą mam jest jakaś niekompletna czy coś robię źle ![]() Bardzo proszę o jakieś info. ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Najpierw zaznacz ***347;cie***380;k***281;, kt***243;rej chcesz zmieni***263; indeks -> wtedy dost***281;pna jest zmiana jej parametr***243;w.
Mo***380;esz te***380; na szybko zmieni***263; te indeksy w PGCEdit - opcja z menu Domain stream atributes -> wpisz pl przy wybranych ***347;cie***380;kach i zapisz DVD. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Witam, dzięki serdeczne za podpowiedź
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wczytujesz do ifoEdit ***347;cie***380;ki audio (skoro zrobi***322;e***347; authoring, to wiesz jak to zrobi***263;
![]() To samo z napisami... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stały bywalec ;)
![]() |
aa to już wiem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |