Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DVD-Video

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 31.08.2006, 12:55   #1
lennox
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 11.09.2005
lennox w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Authoring w IfoEdit - mały problemik

Hej Wszystkim
Mam taki mały problemik, co prawda w niczym nie przeszkadzający ale zastanawiający
Ostatnio do składania filmu w całość po dodaniu napisów używałem ReJiga ale troszkę mi stwarzał kłopoty z uciekającymi napisami więc idąc za radą sięgnąłem po inny soft co okazało się skuteczne bo napisy już nie uciekają
Tyle tylko że po złożeniu filmu w IfoEdit (opcją DvDAuthor) napisy mają indeks ENG, a dźwięk GER
Opcje wyboru są szare i nie mam mozliwości przed złożeniem filmu zmiany nazw indeksów na ENG i POL.
Czy wersja IfoEdit którą mam jest jakaś niekompletna czy coś robię źle
Bardzo proszę o jakieś info.
lennox jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 31.08.2006, 15:48   #2
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Najpierw zaznacz ***347;cie***380;k***281;, kt***243;rej chcesz zmieni***263; indeks -> wtedy dost***281;pna jest zmiana jej parametr***243;w.

Mo***380;esz te***380; na szybko zmieni***263; te indeksy w PGCEdit - opcja z menu Domain stream atributes -> wpisz pl przy wybranych ***347;cie***380;kach i zapisz DVD.
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 31.08.2006, 16:09   #3
lennox
Stały bywalec ;)

Witam, dzięki serdeczne za podpowiedź Tyle tylko że ja nie bardzo jeszcze poruszam się po IFOEdit i nie bardzo wiem którą ścieżkę zaznaczyć i gdzie to zobaczyć
Stary 31.08.2006, 16:19   #4
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Wczytujesz do ifoEdit ***347;cie***380;ki audio (skoro zrobi***322;e***347; authoring, to wiesz jak to zrobi***263; ) Pojawiaj***261; Ci si***281; one w tym bia***322;ym okienku. Kliknij w jedn***261; z nich - wtedy opcje ustawie***324; jezykowych b***281;d***261; dost***281;pne.

To samo z napisami...
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 31.08.2006, 16:24   #5
lennox
Stały bywalec ;)

aa to już wiem Bardzo dziękuje za pomoc
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: