Powrót   Forum CDRinfo.pl > >

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Ranking: Ranking dyskusji: głosów 2, średnio 4.50. Tryby wyświetlania
Stary 10.03.2005, 18:50   #61
sc0rpi0
Kibic żużla :)
 
Avatar użytkownika sc0rpi0
 
Data rejestracji: 07.12.2004
Lokalizacja: Rzeszów
Posty: 775
sc0rpi0 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
File -> Save As... (klikasz 2 razy na SubRip) i gotowe
sc0rpi0 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 24.03.2005, 23:00   #62
AnJay
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 24.03.2005
Posty: 2
AnJay w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cześć!
Jestem tu nowy i mam pytanie do ciebie sc0rpi0 i bardzo bym prosil o odpowiedz!
A wiec moje pytaniei jest takie a za razem problem jest taki iż gdy juz wgralem jakies nowe profile np(MVCD 2.6 (MPEG-1 PAL 25Fps 352x288).mcf)i gdy go wlaczam i dochodze to okienka gdzie mam zmienic np.'GOP structureto' wszystko mam na szaro i nie moge nic zmienic i taksamo w okienu Video tez nie moge zmienic kilku opcji bo mam na szaro!A otwarlem przed tym ten profil l 'unlock.mcf ' i nic wiec naprwde nie wiem!wiec bardzo prosze cie o pomoc i naprawde bede wdzieczny za pomoc i gdybys mogl jescze wyslac swoj profil mi na maila albo wstawic go jako zalacznik to tez bede bardzo wdzieczny moj e-mail to kili999@tlen.pl !!
pozdrowienia i z gory dzieki!!
pa
AnJay jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.03.2005, 10:27   #63
sc0rpi0
Kibic żużla :)
 
Avatar użytkownika sc0rpi0
 
Data rejestracji: 07.12.2004
Lokalizacja: Rzeszów
Posty: 775
sc0rpi0 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Spróbuj kliknąć prawym klawiszem myszy na napisach np."number of B picture in GOP" i ustawić na "unlock" tak jak na załączniku, który podałem. Jeżeli to nie pomaga to już wysyłam do Ciebie maila z moimi profilami ;]
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
AVI -&gt; VCD [poradnik]-1.jpg  
__________________
sc0rpi0 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 26.03.2005, 07:54   #64
AnJay
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 24.03.2005
Posty: 2
AnJay w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
dzieki za pomoc pozdrowionka!!
AnJay jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 26.03.2005, 22:38   #65
6thomas9
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 06.02.2005
Posty: 5
6thomas9 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Wielkość pliku

Witam.
Mam takie pytanko, w tym pierwszym programie konwertuje plik, wpisuje zgodnie z instrukcją, zeby jego wyjściowa wielkość miała 790MB czasami troche mniej nawet, a w rzeczywistości po skonwerstowaniu na dysku mam plik o wielkośći 950MB. Co jest nie tak.... Z góry dziekuję za odpowiedź i pozdrawiam
6thomas9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.04.2005, 15:53   #66
wojster6
Bywalec
 
Avatar użytkownika wojster6
 
Data rejestracji: 04.04.2005
Posty: 39
wojster6 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
dzien dobry panie Sc0rpi0 mam do pana takie pytanie: uzylem tej "drugiej metody" nieby wszystko jest ok, ale jak po kompresji jak wlaczam plik mpg to leci film a u dolu jest taki niebieski pas "cinema craft encoder". no nie powiem jednak psuje to ogladanie filmu... czy mozna go jakos usunac? z gory dziekuje moje gg-6707309, moj mail: wojster6@interia.pl
wojster6 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.04.2005, 17:21   #67
sc0rpi0
Kibic żużla :)
 
Avatar użytkownika sc0rpi0
 
Data rejestracji: 07.12.2004
Lokalizacja: Rzeszów
Posty: 775
sc0rpi0 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Niebieski napis można usunąć rejestrując program Cinema Craft Encoder, który jest płatny.
__________________
sc0rpi0 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.04.2005, 07:31   #68
boskimajkel
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 10.03.2005
Posty: 22
boskimajkel w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Można też bez trudu znależć cracka, ale to droga dla przestępców i nieuczciwych komputerowców.
boskimajkel jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.04.2005, 16:01   #69
wojster6
Bywalec
 
Avatar użytkownika wojster6
 
Data rejestracji: 04.04.2005
Posty: 39
wojster6 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
wszystko juz jest ok kompresuje sie dzwiek ale potem wyskakuje jaki blad (w cce). i dalej juz nie kompresuje. moze mi ktos pomoc?
wojster6 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.04.2005, 17:54   #70
starygil
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 15.03.2003
Lokalizacja: Gliwice
Posty: 5
starygil w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Wszystko robię w/g opisu!! Zainstalowałem "The Film Machine" oraz "Cinema Craft Encoder" z crackiem !!!! Kowertuje cały plik avi trwa to około 1,5h wszystko przebiega bardzo dobrze a po zakonczeniu jak chce odtworzyć film to mam tylko dzwięk i dwie szerokie poszarpane linie!!!! Co robię nie tak?Gdzie tkwi błąd?Proszę pmózcie !!!!

Ostatnio zmieniany przez starygil : 08.04.2005 o godz. 18:24
starygil jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.04.2005, 18:35   #71
gn
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 25.11.2004
Posty: 4
gn w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
mam ten sam problem
gn jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.04.2005, 18:42   #72
starygil
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 15.03.2003
Lokalizacja: Gliwice
Posty: 5
starygil w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Kto nam pomoże? Proszę o porady !!!!!
starygil jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.04.2005, 19:45   #73
gn
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 25.11.2004
Posty: 4
gn w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
z tego co doczytałem, to są to problemy z kodekami http://www.divx.howto.pl/modules.php...ewtopic&t=1106
gn jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.04.2005, 20:03   #74
sc0rpi0
Kibic żużla :)
 
Avatar użytkownika sc0rpi0
 
Data rejestracji: 07.12.2004
Lokalizacja: Rzeszów
Posty: 775
sc0rpi0 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=50771
__________________
sc0rpi0 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.04.2005, 20:42   #75
gn
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 25.11.2004
Posty: 4
gn w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
zainstalowałem ten kodek (http://www.koepi.org/XviD-1.0.3-20122004.exe) i problem zniknął - działa pięknie :cool:
gn jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania Oceń tę dyskusję
Oceń tę dyskusję:

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.